Anne-Marie Krap, tekstschrijver en adviseur

KLANTREACTIE

"Anne-Marie beheerst de allerbelangrijkste basis van de tekst-schrijver: ze luistert, pikt signalen snel op, staat open voor opbouwende kritiek en adviezen en heeft een kritische instelling. Een vrouw met kwaliteit!"

FRANCINE VAN DEN BERG, text writing trainer

KLANTREACTIE

Het is net of ik mijzelf hoor praten. Precies de toon die bij mij past. Eerlijk, ik word hier warm van.

MIJN BUITENPLAATS MAKELAARDIJ

Beke Hendriksma

KLANTREACTIE

"Anne-Marie schreef
de teksten voor mijn website. Zij verstaat
de bijzondere kunst om de woorden te vinden voor  wat er al zo lang op het puntje van mijn tong lag."

OPVALLEND JEZELF

Diny van den Bout

KLANTREACTIE

"Anne-Marie durft kritisch door te vragen en vertaalt de antwoorden in treffende teksten."

DE WINTER
ORGANISATIEADVIES
FAIRBRAND

Klaas de Winter


 

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie leren kennen als een enthousiaste, kundige en creatieve commu-nicatieadviseur. Ze denkt mee en komt afspraken goed na,
wat ik een prettige eigenschap vind."

SYNTENS INNOVATIECENTRUM

Marcèle van Kerkvoorde

KLANTREACTIE

"Anne-Marie weet in heldere, gewone dagelijkse spreek-
taal in al onze commu-nicatie steeds uiteen te zetten wat de essentie van de boodschap is. Telkens weer een voorrecht en een genoegen om dat te ervaren."

MHIVN FOUNDATION

Peter de Vries, voorzitter

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie  leren kennen als een zeer veelzijdig schrijver, die droge beleidskost om kan zetten in lekker leesbare, interessante artikelen. Ook is ze, door haar oprechte interesse in mensen, zeer goed in staat om mooie human interest verhalen te schrijven. Daarnaast is ze zeer zorgvuldig, punctueel en betrouwbaar. En niet onbelangrijk: naast een professionele en kun-dige freelancer is ze ook een ontzettend sympathiek persoon!"

HANZEHOGESCHOOL GRONINGEN

Chris Wind

KLANTREACTIE

"Wij worden ontzettend blij van Anne-Marie, niet alleen omdat ze een plezierige samen-werkingspartner is, maar ook omdat zij de pen lekker scherp kan hanteren!"

DE ERKENDE TOEZICHTHOUDER,

Caroline Wijntjes

  • slide 6
  • slide 1
  • slide 3
  • slide 3
  • slide 4
  • slide 5
  • slide 7
  • slide 8
false
10
10
fade
8
1

Aangenaam

Schrijven doe ik met veel plezier. En al heel lang. Het verveelt me nooit om het juiste woord, de passende toon of een nieuwe invalshoek te vinden.

 

De kracht van het woord

Taal is een machtig instrument. Je kunt het gebruiken om moeilijke dingen makkelijk te maken en andersom. Beide had ik al snel begrepen, maar ook dat ik het eerste het liefste doe. Met als doel zo goed mogelijk de boodschap over te brengen. 

 

Tekst is een middel
Tekst staat voor mij nooit op zichzelf. Ik wil altijd weten hoe een communicatiemiddel past binnen de marketingcommunicatiemix van een bedrijf of organisatie. Ik stel dan ook vragen over doel, uitstraling en onderscheidend vermogen. Vaak krijg ik dan de reactie: 'je zet me wel aan het denken zeg!' En dat is mooi!
Want daar wordt het resultaat alleen maar beter van :-)

 

Ruime blik

Complexe informatie terugbrengen tot de essentie kan ik goed, evenals het aanbrengen van structuur. Ik voel me thuis in tal van thema’s, van techniek tot ruimtelijke inrichting en van coaching tot arbeidsvraagstukken.

 

 

PS Meedenken kan ik niet laten.