Anne-Marie Krap, tekstschrijver en adviseur

KLANTREACTIE

"Anne-Marie beheerst de allerbelangrijkste basis van de tekst-schrijver: ze luistert, pikt signalen snel op, staat open voor opbouwende kritiek en adviezen en heeft een kritische instelling. Een vrouw met kwaliteit!"

FRANCINE VAN DEN BERG, text writing trainer

KLANTREACTIE

Het is net of ik mijzelf hoor praten. Precies de toon die bij mij past. Eerlijk, ik word hier warm van.

MIJN BUITENPLAATS MAKELAARDIJ

Beke Hendriksma

KLANTREACTIE

"Anne-Marie schreef
de teksten voor mijn website. Zij verstaat
de bijzondere kunst om de woorden te vinden voor  wat er al zo lang op het puntje van mijn tong lag."

OPVALLEND JEZELF

Diny van den Bout

KLANTREACTIE

"Anne-Marie durft kritisch door te vragen en vertaalt de antwoorden in treffende teksten."

DE WINTER
ORGANISATIEADVIES
FAIRBRAND

Klaas de Winter


 

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie leren kennen als een enthousiaste, kundige en creatieve commu-nicatieadviseur. Ze denkt mee en komt afspraken goed na,
wat ik een prettige eigenschap vind."

SYNTENS INNOVATIECENTRUM

Marcèle van Kerkvoorde

KLANTREACTIE

"Anne-Marie weet in heldere, gewone dagelijkse spreek-
taal in al onze commu-nicatie steeds uiteen te zetten wat de essentie van de boodschap is. Telkens weer een voorrecht en een genoegen om dat te ervaren."

MHIVN FOUNDATION

Peter de Vries, voorzitter

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie  leren kennen als een zeer veelzijdig schrijver, die droge beleidskost om kan zetten in lekker leesbare, interessante artikelen. Ook is ze, door haar oprechte interesse in mensen, zeer goed in staat om mooie human interest verhalen te schrijven. Daarnaast is ze zeer zorgvuldig, punctueel en betrouwbaar. En niet onbelangrijk: naast een professionele en kun-dige freelancer is ze ook een ontzettend sympathiek persoon!"

HANZEHOGESCHOOL GRONINGEN

Chris Wind

KLANTREACTIE

"Wij worden ontzettend blij van Anne-Marie, niet alleen omdat ze een plezierige samen-werkingspartner is, maar ook omdat zij de pen lekker scherp kan hanteren!"

DE ERKENDE TOEZICHTHOUDER,

Caroline Wijntjes

  • slide 6
  • slide 1
  • slide 3
  • slide 3
  • slide 4
  • slide 5
  • slide 7
  • slide 8
false
10
10
fade
8
1

BOBBLUM

And so the adventure begins


Ik dacht dat die zin afkomstig was uit Lord of the Rings, maar dat kan ik niet terugvinden. Ik zie het Reisgenootschap voor me, klaar voor vertrek. Klaar voor het avontuur. Niet dat ik de Trans Mongolië Express wil vergelijken met Frodo’s queeste, maar een avontuur is het voor mij wel degelijk. Ik word er blij onrustig van. En soms ook gewoon onrustig. Het blije zit in de beloften: ontmoetingen, landschappen, het leven in de trein. Het onrustige zit ‘m in het niet-weten. En dat vind ik vervelend van mezelf.

 

Het woord avontuur valt vaak. Anderen noemen het ook zo, wanneer ik vertel wat ik ga doen deze zomer. Het woordenboek spreekt van ‘een reeks spannende belevenissen’ of een ‘vreemde of onverwachte gebeurtenis’. Maar wat voor de een spannend is, is voor de ander een walk in the park. Er lijkt ook een omgekeerd evenredig verband te zijn met de voorbereiding van de reis. Hoe meer je leest in reisgidsen en travelblogs en hoe meer filmpjes je bekijkt op YouTube, hoe meer je weet.

 

Sommigen zullen zeggen: en hoe minder avontuurlijk het wordt. Ik denk dat het wel meevalt. Veel dingetjes zijn gewoon handig om vooraf te weten of om bij je te hebben. Omdat het veel gedoe ter plekke voorkomt of omdat het zorgt voor wat extra gemak. Ons avontuur wordt er niet minder groot van dat we alle overnachtingen vooraf geregeld hebben. Bijna vier weken lang zal alles anders en nieuw zijn: steden, dorpen, gebouwen, mensen, culturen, talen, eten, landschappen.

Ben heel benieuwd hoeveel avontuur ik aan blijk te kunnen.


Reageren & delen

E-mail