Anne-Marie Krap, tekstschrijver en adviseur

KLANTREACTIE

"Anne-Marie beheerst de allerbelangrijkste basis van de tekst-schrijver: ze luistert, pikt signalen snel op, staat open voor opbouwende kritiek en adviezen en heeft een kritische instelling. Een vrouw met kwaliteit!"

FRANCINE VAN DEN BERG, text writing trainer

KLANTREACTIE

Het is net of ik mijzelf hoor praten. Precies de toon die bij mij past. Eerlijk, ik word hier warm van.

MIJN BUITENPLAATS MAKELAARDIJ

Beke Hendriksma

KLANTREACTIE

"Anne-Marie schreef
de teksten voor mijn website. Zij verstaat
de bijzondere kunst om de woorden te vinden voor  wat er al zo lang op het puntje van mijn tong lag."

OPVALLEND JEZELF

Diny van den Bout

KLANTREACTIE

"Anne-Marie durft kritisch door te vragen en vertaalt de antwoorden in treffende teksten."

DE WINTER
ORGANISATIEADVIES
FAIRBRAND

Klaas de Winter


 

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie leren kennen als een enthousiaste, kundige en creatieve commu-nicatieadviseur. Ze denkt mee en komt afspraken goed na,
wat ik een prettige eigenschap vind."

SYNTENS INNOVATIECENTRUM

Marcèle van Kerkvoorde

KLANTREACTIE

"Anne-Marie weet in heldere, gewone dagelijkse spreek-
taal in al onze commu-nicatie steeds uiteen te zetten wat de essentie van de boodschap is. Telkens weer een voorrecht en een genoegen om dat te ervaren."

MHIVN FOUNDATION

Peter de Vries, voorzitter

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie  leren kennen als een zeer veelzijdig schrijver, die droge beleidskost om kan zetten in lekker leesbare, interessante artikelen. Ook is ze, door haar oprechte interesse in mensen, zeer goed in staat om mooie human interest verhalen te schrijven. Daarnaast is ze zeer zorgvuldig, punctueel en betrouwbaar. En niet onbelangrijk: naast een professionele en kun-dige freelancer is ze ook een ontzettend sympathiek persoon!"

HANZEHOGESCHOOL GRONINGEN

Chris Wind

KLANTREACTIE

"Wij worden ontzettend blij van Anne-Marie, niet alleen omdat ze een plezierige samen-werkingspartner is, maar ook omdat zij de pen lekker scherp kan hanteren!"

DE ERKENDE TOEZICHTHOUDER,

Caroline Wijntjes

  • slide 6
  • slide 1
  • slide 3
  • slide 3
  • slide 4
  • slide 5
  • slide 7
  • slide 8
false
10
10
fade
8
1

BOBBLUM

Black box


Natuurlijk zijn er ergere dingen. In allerlei opzichten. Absoluut. Maar vervelend was het wel. Eerst hadden we het nog niet zo in de gaten. We merkten er al wel íets van, tijdens het lopen, lezen en rondhangen in de ger. Bij het eten kwam het ook even ter sprake: of we licht wilden in de ger. Dan moesten we dat even zeggen, dan werd het geregeld. Nu was het er namelijk niet. Niemand vond het nodig, dus het licht bleef overal uit.

We gingen naar bed, nog even lezen, lampje van de e-reader aan. Nu begon het meer op te vallen. Tik, tik, tik, ..... gevolgd door gekriebel. Op je haar. In je nek. Op je laken. Beestjes. Waar kwamen ze vandaan? Zo'n klein lichtje, dat gaf toch niet? Slapen dan maar. Het getik bleef doorgaan. Maar veel vervelender was de gedachte: bij iedere tik landt er zo'n beestje. En kruipt dan ergens naartoe. Naar m'n bed, m'n haar, m'n nek, m'n gezicht. 

Ze doen niks, dat is het niet. Maar het is toch vervelend. Want je gaat wachten op die tik. En op die kriebel. Beestje of geen beestje. Je voelt ze lopen, ook ín je bed. Op je rug, je been. Je denkt eerst nog dat het verbeelding is, maar dat blijkt niet zo te zijn! Je hoort je gergenoot ook woest om zich heen slaan om de beestjes kwijt te raken en ziet al voor je hoe de ger er morgenochtend uit zal zien: een slagveld van kleine, dode, zwarte kevertjes.

Dan wordt er geklopt. Het is Ingee, de gids. Ze raadt ons aan oordopjes in te doen om het getik van de 'black box' niet te horen. Haar advies bevestigde de onduidelijkheid die er bij het eten heerste. Kregen we een zwart doosje als we licht wilden? Nee, we kregen black búgs als we licht wilden. 


Reageren & delen

E-mail