Anne-Marie Krap, tekstschrijver en adviseur

KLANTREACTIE

"Anne-Marie beheerst de allerbelangrijkste basis van de tekst-schrijver: ze luistert, pikt signalen snel op, staat open voor opbouwende kritiek en adviezen en heeft een kritische instelling. Een vrouw met kwaliteit!"

FRANCINE VAN DEN BERG, text writing trainer

KLANTREACTIE

Het is net of ik mijzelf hoor praten. Precies de toon die bij mij past. Eerlijk, ik word hier warm van.

MIJN BUITENPLAATS MAKELAARDIJ

Beke Hendriksma

KLANTREACTIE

"Anne-Marie schreef
de teksten voor mijn website. Zij verstaat
de bijzondere kunst om de woorden te vinden voor  wat er al zo lang op het puntje van mijn tong lag."

OPVALLEND JEZELF

Diny van den Bout

KLANTREACTIE

"Anne-Marie durft kritisch door te vragen en vertaalt de antwoorden in treffende teksten."

DE WINTER
ORGANISATIEADVIES
FAIRBRAND

Klaas de Winter


 

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie leren kennen als een enthousiaste, kundige en creatieve commu-nicatieadviseur. Ze denkt mee en komt afspraken goed na,
wat ik een prettige eigenschap vind."

SYNTENS INNOVATIECENTRUM

Marcèle van Kerkvoorde

KLANTREACTIE

"Anne-Marie weet in heldere, gewone dagelijkse spreek-
taal in al onze commu-nicatie steeds uiteen te zetten wat de essentie van de boodschap is. Telkens weer een voorrecht en een genoegen om dat te ervaren."

MHIVN FOUNDATION

Peter de Vries, voorzitter

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie  leren kennen als een zeer veelzijdig schrijver, die droge beleidskost om kan zetten in lekker leesbare, interessante artikelen. Ook is ze, door haar oprechte interesse in mensen, zeer goed in staat om mooie human interest verhalen te schrijven. Daarnaast is ze zeer zorgvuldig, punctueel en betrouwbaar. En niet onbelangrijk: naast een professionele en kun-dige freelancer is ze ook een ontzettend sympathiek persoon!"

HANZEHOGESCHOOL GRONINGEN

Chris Wind

KLANTREACTIE

"Wij worden ontzettend blij van Anne-Marie, niet alleen omdat ze een plezierige samen-werkingspartner is, maar ook omdat zij de pen lekker scherp kan hanteren!"

DE ERKENDE TOEZICHTHOUDER,

Caroline Wijntjes

  • slide 6
  • slide 1
  • slide 3
  • slide 3
  • slide 4
  • slide 5
  • slide 7
  • slide 8
false
10
10
fade
8
1

BOBBLUM

Boodschappenlijstje


Een relaxte vrouw van grote lijnen en spontane invallen, die verantwoord eet. Een vrouw vanwege het handschrift en omdat de onderdelen van het lijstje behoorlijk algemeen zijn. Een vrouw stuurt haar man niet op pad met zo’n lijstje/een man laat zich niet op pad sturen zonder de bijbehorende details. Neem de cruesli. Ik ken mannen die dat nog niet weten te vinden wanneer er expliciet ‘biologische cruesli met frambozen en chocola’ op lijstje en verpakking staat. Ontegenzeggelijk een vrouw dus. Die zich laat inspireren door het aanbod of de aanbiedingen in de winkel. Bijna alle ingrediënten voor twee volwaardige warme maaltijden staan erop. De broodmaaltijd is evenmin vergeten. Aardappelen, rijst en/of pasta zijn blijkbaar op voorraad. Mevrouw gaat verzadigde vetzuren en ander ongezonds uit de weg: ze kiest voor vloeibare bakboter, mager vlees op de boterham, cola zero (voor haar man?) en japanse mix. Het snoep is zelfs expliciet omschreven als bedoeld voor St. Maarten. Er zijn kids in het spel. Nog niet al te groot, gezien de pakjes drinken en koekjes voor school. De mozzarellabolletjes vallen uit de toon. Heel specifiek opeens. Daar moet wel een gerecht of hapje omheen bedacht zijn! Maar wat? En dan de vraagtekens achter het fruit en de Sonnema? Blijkbaar niet duidelijk hoe het met de voorraad staat. Het omcirkelde woord is niet goed te lezen.

Kijken? Naar wat?

 

Prettig weekend!


Reageren & delen

E-mail