Anne-Marie Krap, tekstschrijver en adviseur

KLANTREACTIE

"Anne-Marie beheerst de allerbelangrijkste basis van de tekst-schrijver: ze luistert, pikt signalen snel op, staat open voor opbouwende kritiek en adviezen en heeft een kritische instelling. Een vrouw met kwaliteit!"

FRANCINE VAN DEN BERG, text writing trainer

KLANTREACTIE

Het is net of ik mijzelf hoor praten. Precies de toon die bij mij past. Eerlijk, ik word hier warm van.

MIJN BUITENPLAATS MAKELAARDIJ

Beke Hendriksma

KLANTREACTIE

"Anne-Marie schreef
de teksten voor mijn website. Zij verstaat
de bijzondere kunst om de woorden te vinden voor  wat er al zo lang op het puntje van mijn tong lag."

OPVALLEND JEZELF

Diny van den Bout

KLANTREACTIE

"Anne-Marie durft kritisch door te vragen en vertaalt de antwoorden in treffende teksten."

DE WINTER
ORGANISATIEADVIES
FAIRBRAND

Klaas de Winter


 

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie leren kennen als een enthousiaste, kundige en creatieve commu-nicatieadviseur. Ze denkt mee en komt afspraken goed na,
wat ik een prettige eigenschap vind."

SYNTENS INNOVATIECENTRUM

Marcèle van Kerkvoorde

KLANTREACTIE

"Anne-Marie weet in heldere, gewone dagelijkse spreek-
taal in al onze commu-nicatie steeds uiteen te zetten wat de essentie van de boodschap is. Telkens weer een voorrecht en een genoegen om dat te ervaren."

MHIVN FOUNDATION

Peter de Vries, voorzitter

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie  leren kennen als een zeer veelzijdig schrijver, die droge beleidskost om kan zetten in lekker leesbare, interessante artikelen. Ook is ze, door haar oprechte interesse in mensen, zeer goed in staat om mooie human interest verhalen te schrijven. Daarnaast is ze zeer zorgvuldig, punctueel en betrouwbaar. En niet onbelangrijk: naast een professionele en kun-dige freelancer is ze ook een ontzettend sympathiek persoon!"

HANZEHOGESCHOOL GRONINGEN

Chris Wind

KLANTREACTIE

"Wij worden ontzettend blij van Anne-Marie, niet alleen omdat ze een plezierige samen-werkingspartner is, maar ook omdat zij de pen lekker scherp kan hanteren!"

DE ERKENDE TOEZICHTHOUDER,

Caroline Wijntjes

  • slide 6
  • slide 1
  • slide 3
  • slide 3
  • slide 4
  • slide 5
  • slide 7
  • slide 8
false
10
10
fade
8
1

BOBBLUM

De nectarien van Christien


Een gewone zaterdag. Eén ding moest echt en een heleboel andere dingen eigenlijk ook, maar die voelden toch minder urgent. Dus ging ik welgemoed in het zonnetje en op de fiets op weg naar iemand om een sleutel op te halen die ik nodig had voor het-schoonmaakklusje-dat-echt-moest. Oeps, daar zat ik zomaar anderhalf uur gezellig te kletsen. Bij het clubhuis aangekomen voor het klusje, stuitte ik op een clubje jongeren dat geen deel uitmaakte van het clubje van het clubhuis, maar dat daar gewoon was omdat het een goeie chillplek is. Heel aardig waren ze en ze boden me zelfs taart aan. Altijd lekker. Ze hadden niet echt iets te vieren, behalve dat het een mooie dag was. Reden genoeg ook eigenlijk.

 

Vervolgens een praatje met een paar leden die wel bij de clubhuisclub hoorden en op de terugweg nog eentje. Via een nogal groot rondje, het was een mooie dag tenslotte, teruggefietst om de sleutel weer af te leveren, waarna ik stuitte op een mevrouw die het even niet meer wist. Op een fietspad stond ze bijna letterlijk met de handen in het haar in verwarring te zijn. Over de route die ze moest volgen, zo bleek. Ze had weliswaar aanwijzingen gekregen, maar die blonken niet uit in duidelijkheid. Ik bood aan een stukje met haar mee te fietsen, want ze had nog een flink stuk voor de boeg en meer aanwijzingen wilde ik haar niet aan doen. En ach, het was nog steeds een mooie dag, dus een paar kilometer meer of minder ... Christien heette de dappere fietsster en al fietsend praatten we wat.

 

Later op de avond, want ja nog steeds die mooie dag, wandelde ik nog een stukje en liep onderweg een bekende mede-wandelaar tegen het lijf. Eenmaal weer thuis sloten onze kersverse buren het rijtje ontmoetingen af met een spontaan bezoekje en een prachtig bos bloemen, omdat ze het vervelend vonden dat wij moesten luisteren naar hun geboor en gefrees. En de nectarine? Je snap het al, die kreeg ik van Christien. Ze stond erop mij bij het afscheid een blijk van dank mee te geven in de vorm van een onderdeel van haar proviand.


Reageren & delen

E-mail