Anne-Marie Krap, tekstschrijver en adviseur

KLANTREACTIE

"Anne-Marie beheerst de allerbelangrijkste basis van de tekst-schrijver: ze luistert, pikt signalen snel op, staat open voor opbouwende kritiek en adviezen en heeft een kritische instelling. Een vrouw met kwaliteit!"

FRANCINE VAN DEN BERG, text writing trainer

KLANTREACTIE

Het is net of ik mijzelf hoor praten. Precies de toon die bij mij past. Eerlijk, ik word hier warm van.

MIJN BUITENPLAATS MAKELAARDIJ

Beke Hendriksma

KLANTREACTIE

"Anne-Marie schreef
de teksten voor mijn website. Zij verstaat
de bijzondere kunst om de woorden te vinden voor  wat er al zo lang op het puntje van mijn tong lag."

OPVALLEND JEZELF

Diny van den Bout

KLANTREACTIE

"Anne-Marie durft kritisch door te vragen en vertaalt de antwoorden in treffende teksten."

DE WINTER
ORGANISATIEADVIES
FAIRBRAND

Klaas de Winter


 

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie leren kennen als een enthousiaste, kundige en creatieve commu-nicatieadviseur. Ze denkt mee en komt afspraken goed na,
wat ik een prettige eigenschap vind."

SYNTENS INNOVATIECENTRUM

Marcèle van Kerkvoorde

KLANTREACTIE

"Anne-Marie weet in heldere, gewone dagelijkse spreek-
taal in al onze commu-nicatie steeds uiteen te zetten wat de essentie van de boodschap is. Telkens weer een voorrecht en een genoegen om dat te ervaren."

MHIVN FOUNDATION

Peter de Vries, voorzitter

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie  leren kennen als een zeer veelzijdig schrijver, die droge beleidskost om kan zetten in lekker leesbare, interessante artikelen. Ook is ze, door haar oprechte interesse in mensen, zeer goed in staat om mooie human interest verhalen te schrijven. Daarnaast is ze zeer zorgvuldig, punctueel en betrouwbaar. En niet onbelangrijk: naast een professionele en kun-dige freelancer is ze ook een ontzettend sympathiek persoon!"

HANZEHOGESCHOOL GRONINGEN

Chris Wind

KLANTREACTIE

"Wij worden ontzettend blij van Anne-Marie, niet alleen omdat ze een plezierige samen-werkingspartner is, maar ook omdat zij de pen lekker scherp kan hanteren!"

DE ERKENDE TOEZICHTHOUDER,

Caroline Wijntjes

  • slide 6
  • slide 1
  • slide 3
  • slide 3
  • slide 4
  • slide 5
  • slide 7
  • slide 8
false
10
10
fade
8
1

BOBBLUM

De stoel is het doel


In het bos waar ik vaak hardloop lag een blauwe plastic tuinstoel in de wal van een sloot. Jammer. Hoort hier niet, denk je dan. En je peinst over herkomst en reden. Waarom ligt dat ding daar, wie heeft ‘m er helemaal heen gesjouwd? Zo ver van de weg en de bewoonde wereld? Hij moest weg van die plek. Maar onder de arm meenemen was geen optie. Te zwaar, te ver en niet handig want aan ’t hardlopen. Toen was de stoel uit het zicht en het probleem ook. Tot ik ergens een blauwe tuinset zag staan (o ja, die stoel). Tot de volgende keer waarop ik dezelfde route nam. O ja, hier lag die stoel. Waarissie? Niet meer in de wal. Nu aan de andere kant van het pad. Ah, er is beweging. Iemand heeft actie ondernomen.

 

Weken later: de stoel is honderden meters verplaatst. En ligt daarmee dichter bij de weg. Bij een auto die ‘m mee kan nemen naar een container of de stort. Het deed me goed. Ik kreeg het idee dat de stoel een gezamenlijk probleem was geworden. Dat meer mensen erover nadachten. Wandelaars, hardlopers, natuurliefhebbers. De oplossing kwam dichterbij. En ik kon meehelpen. De volgende keer zou ik m’n rondje zó lopen dat ik de stoel ook een stukje dichter bij de weg kon brengen.

 

Dat voelde prettig. En opeens zag ik een parallel met een vraagstuk waar ik al tijden mee in m’n hoofd zit en waarvoor een oplossing ver weg leek. Daar gebeurde eigenlijk hetzelfde mee. Je loopt ergens tegenaan, weet even niet hoe verder. Het blijft in je hoofd zitten, je komt het ergens tegen, zoekt er wat over op, praat erover. En iedere keer kom je een stapje verder. Een stukje dichterbij een oplossing of strategie. Met behulp van andere mensen en hun kennis. Want weinig vragen zijn alleen jóuw vraag. Er is een wereld vol kennis die je verder kan helpen. Zoek die kennis op! Zo verzamel je bouwstenen die samen de oplossing vormen voor jouw vraagstuk. Door te netwerken, experts te volgen op twitter, een teleseminar te volgen, deel te nemen aan een workshop, blogs te lezen, een boek te kopen. Al die mensen en kennisbronnen dragen onafhankelijk van elkaar een stukje bij aan jouw oplossing. En voordat je het weet, heb je samen die oude stoel het bos uit gewerkt!  


Reageren & delen

E-mail