Anne-Marie Krap, tekstschrijver en adviseur

KLANTREACTIE

"Anne-Marie beheerst de allerbelangrijkste basis van de tekst-schrijver: ze luistert, pikt signalen snel op, staat open voor opbouwende kritiek en adviezen en heeft een kritische instelling. Een vrouw met kwaliteit!"

FRANCINE VAN DEN BERG, text writing trainer

KLANTREACTIE

Het is net of ik mijzelf hoor praten. Precies de toon die bij mij past. Eerlijk, ik word hier warm van.

MIJN BUITENPLAATS MAKELAARDIJ

Beke Hendriksma

KLANTREACTIE

"Anne-Marie schreef
de teksten voor mijn website. Zij verstaat
de bijzondere kunst om de woorden te vinden voor  wat er al zo lang op het puntje van mijn tong lag."

OPVALLEND JEZELF

Diny van den Bout

KLANTREACTIE

"Anne-Marie durft kritisch door te vragen en vertaalt de antwoorden in treffende teksten."

DE WINTER
ORGANISATIEADVIES
FAIRBRAND

Klaas de Winter


 

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie leren kennen als een enthousiaste, kundige en creatieve commu-nicatieadviseur. Ze denkt mee en komt afspraken goed na,
wat ik een prettige eigenschap vind."

SYNTENS INNOVATIECENTRUM

Marcèle van Kerkvoorde

KLANTREACTIE

"Anne-Marie weet in heldere, gewone dagelijkse spreek-
taal in al onze commu-nicatie steeds uiteen te zetten wat de essentie van de boodschap is. Telkens weer een voorrecht en een genoegen om dat te ervaren."

MHIVN FOUNDATION

Peter de Vries, voorzitter

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie  leren kennen als een zeer veelzijdig schrijver, die droge beleidskost om kan zetten in lekker leesbare, interessante artikelen. Ook is ze, door haar oprechte interesse in mensen, zeer goed in staat om mooie human interest verhalen te schrijven. Daarnaast is ze zeer zorgvuldig, punctueel en betrouwbaar. En niet onbelangrijk: naast een professionele en kun-dige freelancer is ze ook een ontzettend sympathiek persoon!"

HANZEHOGESCHOOL GRONINGEN

Chris Wind

KLANTREACTIE

"Wij worden ontzettend blij van Anne-Marie, niet alleen omdat ze een plezierige samen-werkingspartner is, maar ook omdat zij de pen lekker scherp kan hanteren!"

DE ERKENDE TOEZICHTHOUDER,

Caroline Wijntjes

  • slide 6
  • slide 1
  • slide 3
  • slide 3
  • slide 4
  • slide 5
  • slide 7
  • slide 8
false
10
10
fade
8
1

BOBBLUM

Denkend aan Mongolië ...


In een vorig verhaal vertelde ik wat er allemaal is te zien onderweg en daarbij ging het nog niet eens over het landschap. Terwijl dat dé reden was om niet de trein naar Vladivostok te blijven zitten, maar bij Ulan Ude rechtsaf te slaan naar Mongolië. Ik hou van leegte. Van landschappen met niets erin. Van eindeloos ver kunnen kijken. Van uitgestrektheid to the max. Ik zou nooit in het bos kunnen wonen. Ik heb uitzicht nodig. Ik wil om me heen kunnen kijken. Ik voel me al opgesloten als de boomwal voor ons huis helemaal in het blad zit. Kortom, dagenlang naar het Siberische landschap kijken vanuit een trein en een trektocht maken door Mongolië, daar zit een overeenkomst in.

 

De naam van onze trektocht is ‘Groene Route’. Zelden een meer toepasselijke benaming tegengekomen. Groen is het altijd en overal. Pas als je uitstapt en in het gras loopt zie je dat er ook andere kleuren zijn. Van bloeiende grassen, grassen met een roodachtige stengel, bloemen, een enkel struikje. Van dichtbij zie je ook dat het gras niet het biljartlaken is dat het van afstand lijkt. Opeens bemerk je de stenen, oneffenheden,  glooiingen, richels, waterplassen, geulen, beekjes. Pas dan ga je deel uitmaken van het landschap, zit je er echt helemaal ín. Op zo’n moment had ik het liefst tegen de chauffeur, de gids en de busgenoten gezegd: rijden jullie maar door, ik blijf hier gewoon een tijdje zitten, midden in dit niks, om op te gaan in deze leegte.


Reageren & delen

E-mail