Anne-Marie Krap, tekstschrijver en adviseur

KLANTREACTIE

"Anne-Marie beheerst de allerbelangrijkste basis van de tekst-schrijver: ze luistert, pikt signalen snel op, staat open voor opbouwende kritiek en adviezen en heeft een kritische instelling. Een vrouw met kwaliteit!"

FRANCINE VAN DEN BERG, text writing trainer

KLANTREACTIE

Het is net of ik mijzelf hoor praten. Precies de toon die bij mij past. Eerlijk, ik word hier warm van.

MIJN BUITENPLAATS MAKELAARDIJ

Beke Hendriksma

KLANTREACTIE

"Anne-Marie schreef
de teksten voor mijn website. Zij verstaat
de bijzondere kunst om de woorden te vinden voor  wat er al zo lang op het puntje van mijn tong lag."

OPVALLEND JEZELF

Diny van den Bout

KLANTREACTIE

"Anne-Marie durft kritisch door te vragen en vertaalt de antwoorden in treffende teksten."

DE WINTER
ORGANISATIEADVIES
FAIRBRAND

Klaas de Winter


 

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie leren kennen als een enthousiaste, kundige en creatieve commu-nicatieadviseur. Ze denkt mee en komt afspraken goed na,
wat ik een prettige eigenschap vind."

SYNTENS INNOVATIECENTRUM

Marcèle van Kerkvoorde

KLANTREACTIE

"Anne-Marie weet in heldere, gewone dagelijkse spreek-
taal in al onze commu-nicatie steeds uiteen te zetten wat de essentie van de boodschap is. Telkens weer een voorrecht en een genoegen om dat te ervaren."

MHIVN FOUNDATION

Peter de Vries, voorzitter

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie  leren kennen als een zeer veelzijdig schrijver, die droge beleidskost om kan zetten in lekker leesbare, interessante artikelen. Ook is ze, door haar oprechte interesse in mensen, zeer goed in staat om mooie human interest verhalen te schrijven. Daarnaast is ze zeer zorgvuldig, punctueel en betrouwbaar. En niet onbelangrijk: naast een professionele en kun-dige freelancer is ze ook een ontzettend sympathiek persoon!"

HANZEHOGESCHOOL GRONINGEN

Chris Wind

KLANTREACTIE

"Wij worden ontzettend blij van Anne-Marie, niet alleen omdat ze een plezierige samen-werkingspartner is, maar ook omdat zij de pen lekker scherp kan hanteren!"

DE ERKENDE TOEZICHTHOUDER,

Caroline Wijntjes

  • slide 6
  • slide 1
  • slide 3
  • slide 3
  • slide 4
  • slide 5
  • slide 7
  • slide 8
false
10
10
fade
8
1

BOBBLUM

Dubbele weerstand


Klebéng! Opeens was ik weer 9 jaar en stond ik ’s avonds als afsluiting van de maaltijd samen met mijn broertjes in een rijtje bij de tafel. Bij mijn vader. Die de fles levertraan beheerde.

 

Geur is de krachtigste trigger voor het geheugen. Ik ging alleen maar een la opruimen. Die met de sausjes en dat soort dingen. Alles eruit, datums checken, restjes weggooien, doekje erdoor, terugzetten en klaar. Dat was tenminste de bedoeling. Maar het stokte bij het wegspoelen van het restje lijnolie dat al een paar jaar over datum was. 

 

Ik stond in dat rijtje en keek naar de fles Draisma’s levertraan. Het etiket was vettig door de drup die bij het vullen van iedere lepel langs de hals naar beneden gleed en terechtkwam op de tekst ‘Neem ’s avonds voor het slapen gaan een lepel Draisma’s levertraan’. Jarenlang moesten wij die lepel ‘s winters. Het rij-ritueel was niet uniek. Toen ik er tegen een kennis over begon bleek dat ook zij en haar broertjes en zusjes iedere avond met tegenzin (maar toch gedwee want je wist dat verzet geen zin had) in een rijtje bij haar vader stonden. Wat het ‘zoet na het zuur’ was, weet ik niet meer. Waarschijnlijk bewaarde je daarvoor gewoon de laatste hap yoghurt. 


Reageren & delen

E-mail