Anne-Marie Krap, tekstschrijver en adviseur

KLANTREACTIE

"Anne-Marie beheerst de allerbelangrijkste basis van de tekst-schrijver: ze luistert, pikt signalen snel op, staat open voor opbouwende kritiek en adviezen en heeft een kritische instelling. Een vrouw met kwaliteit!"

FRANCINE VAN DEN BERG, text writing trainer

KLANTREACTIE

Het is net of ik mijzelf hoor praten. Precies de toon die bij mij past. Eerlijk, ik word hier warm van.

MIJN BUITENPLAATS MAKELAARDIJ

Beke Hendriksma

KLANTREACTIE

"Anne-Marie schreef
de teksten voor mijn website. Zij verstaat
de bijzondere kunst om de woorden te vinden voor  wat er al zo lang op het puntje van mijn tong lag."

OPVALLEND JEZELF

Diny van den Bout

KLANTREACTIE

"Anne-Marie durft kritisch door te vragen en vertaalt de antwoorden in treffende teksten."

DE WINTER
ORGANISATIEADVIES
FAIRBRAND

Klaas de Winter


 

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie leren kennen als een enthousiaste, kundige en creatieve commu-nicatieadviseur. Ze denkt mee en komt afspraken goed na,
wat ik een prettige eigenschap vind."

SYNTENS INNOVATIECENTRUM

Marcèle van Kerkvoorde

KLANTREACTIE

"Anne-Marie weet in heldere, gewone dagelijkse spreek-
taal in al onze commu-nicatie steeds uiteen te zetten wat de essentie van de boodschap is. Telkens weer een voorrecht en een genoegen om dat te ervaren."

MHIVN FOUNDATION

Peter de Vries, voorzitter

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie  leren kennen als een zeer veelzijdig schrijver, die droge beleidskost om kan zetten in lekker leesbare, interessante artikelen. Ook is ze, door haar oprechte interesse in mensen, zeer goed in staat om mooie human interest verhalen te schrijven. Daarnaast is ze zeer zorgvuldig, punctueel en betrouwbaar. En niet onbelangrijk: naast een professionele en kun-dige freelancer is ze ook een ontzettend sympathiek persoon!"

HANZEHOGESCHOOL GRONINGEN

Chris Wind

KLANTREACTIE

"Wij worden ontzettend blij van Anne-Marie, niet alleen omdat ze een plezierige samen-werkingspartner is, maar ook omdat zij de pen lekker scherp kan hanteren!"

DE ERKENDE TOEZICHTHOUDER,

Caroline Wijntjes

  • slide 6
  • slide 1
  • slide 3
  • slide 3
  • slide 4
  • slide 5
  • slide 7
  • slide 8
false
10
10
fade
8
1

BOBBLUM

Elektronicastress


Net gekocht: Lonely Planet Trans Siberian Railway. Als e-book. Waarmee de beslissing: ‘tablet wel of niet mee’, ook meteen is genomen. Wel mee dus. Want op de e-reader komen al die kleurenfoto’s en kaarten niet tot hun recht. Betekent ook dat ik eerst iets op de iPad moet zetten om ePubs met DRM-kopieerbeveiliging te kunnen lezen, want met iBooks kan dat niet. Het erop zetten is het punt niet natuurlijk. Het probleem zit ‘m in de stap daarvoor: hoe ik aan de weet kom dat ik dat überhaupt nodig heb. En misschien is het níet nodig en kan ik het ook lezen via de app van de grootste internetboekenwinkel in ons land. Dat moet ik nog even uitproberen.

 

En dat is niet het enige wat nog wat oefentijd nodig heeft. Zo is er de tamelijk nieuwe camera met wifi, nfc, gps, talloze handigheidjes, opleukeffecten en andere instellingen. En blijkt er een apparaatje te zijn om foto’s van je (micro-) SD-kaartjes te kopiëren naar je tablet die maar één poort heeft, namelijk alleen voor het opladen. En dat lijkt me handig, want je wil toch af en toe even een back-up maken. Maar hoe zit het dan met internet? In verband met iCloud, OneDrive, Google Drive of Dropbox? Moet ik een Russische simkaart? Van mijn telefoon een wifi-hotspot maken? Houdt die telefoon het sowieso nog wel een paar maanden uit? Of moet ik alvast maar wéér een nieuwe batterij kopen. En ook een extra reserve voor de camera. En een zwaardere powerbank, want ja, de tablet gaat nu dus ook mee. Of misschien beter nog, een powerbank op zonne-energie. Want ik weet niet hoeveel stopcontacten er op de Mongoolse steppe voorhanden zijn. In de trein zitten ze wel. En daarvoor is het weer handig om een verlengsnoertje mee te nemen en zo’n blokje waar meer stekkers in kunnen, zodat je niet je hele elektronische hebben en houwen kwetsbaar op de gang hebt liggen.

 

En terwijl ik dit allemaal op zit te schrijven, realiseer ik me weer waar het over gaat op reis. Namelijk dat je erbij bent. Helemaal. Met open ogen, oren, (neus) en hart.
Vrij naar Bløf: ‘Ik wil erbij zijn als ik reis.’


Reageren & delen

E-mail