Anne-Marie Krap, tekstschrijver en adviseur

KLANTREACTIE

"Anne-Marie beheerst de allerbelangrijkste basis van de tekst-schrijver: ze luistert, pikt signalen snel op, staat open voor opbouwende kritiek en adviezen en heeft een kritische instelling. Een vrouw met kwaliteit!"

FRANCINE VAN DEN BERG, text writing trainer

KLANTREACTIE

Het is net of ik mijzelf hoor praten. Precies de toon die bij mij past. Eerlijk, ik word hier warm van.

MIJN BUITENPLAATS MAKELAARDIJ

Beke Hendriksma

KLANTREACTIE

"Anne-Marie schreef
de teksten voor mijn website. Zij verstaat
de bijzondere kunst om de woorden te vinden voor  wat er al zo lang op het puntje van mijn tong lag."

OPVALLEND JEZELF

Diny van den Bout

KLANTREACTIE

"Anne-Marie durft kritisch door te vragen en vertaalt de antwoorden in treffende teksten."

DE WINTER
ORGANISATIEADVIES
FAIRBRAND

Klaas de Winter


 

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie leren kennen als een enthousiaste, kundige en creatieve commu-nicatieadviseur. Ze denkt mee en komt afspraken goed na,
wat ik een prettige eigenschap vind."

SYNTENS INNOVATIECENTRUM

Marcèle van Kerkvoorde

KLANTREACTIE

"Anne-Marie weet in heldere, gewone dagelijkse spreek-
taal in al onze commu-nicatie steeds uiteen te zetten wat de essentie van de boodschap is. Telkens weer een voorrecht en een genoegen om dat te ervaren."

MHIVN FOUNDATION

Peter de Vries, voorzitter

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie  leren kennen als een zeer veelzijdig schrijver, die droge beleidskost om kan zetten in lekker leesbare, interessante artikelen. Ook is ze, door haar oprechte interesse in mensen, zeer goed in staat om mooie human interest verhalen te schrijven. Daarnaast is ze zeer zorgvuldig, punctueel en betrouwbaar. En niet onbelangrijk: naast een professionele en kun-dige freelancer is ze ook een ontzettend sympathiek persoon!"

HANZEHOGESCHOOL GRONINGEN

Chris Wind

KLANTREACTIE

"Wij worden ontzettend blij van Anne-Marie, niet alleen omdat ze een plezierige samen-werkingspartner is, maar ook omdat zij de pen lekker scherp kan hanteren!"

DE ERKENDE TOEZICHTHOUDER,

Caroline Wijntjes

  • slide 6
  • slide 1
  • slide 3
  • slide 3
  • slide 4
  • slide 5
  • slide 7
  • slide 8
false
10
10
fade
8
1

BOBBLUM

Gesuikerde wafels


Het speciale mondgevoel van gesuikerde waaiers zorgt dat ik er af en toe een stapeltje van moet eten. Die leuke suiker die er zo’n beetje half op zit geplakt, de brosse en luchtige bite omdat ze zo dun en knapperig zijn, waardoor je heel behoedzaam gaat eten omdat anders de suiker in de rondte spat. Voor wie het niet herkent: gesuikerde waaiers is wat er op de verpakking staat en wij kennen ze als driehoekig wafeltje op het ijs. Beetje ouderwetse en gemakkelijke versiering misschien, maar een lekker binnenkomertje. Je eet ze gewoonlijk rustig genietend op terwijl je ondertussen al het lekkers in je ijscoupe bestudeert. En, heel fijn: ze liggen gewoon in de winkel.


Af en toe koop ik een pakje. Wanneer ik opeens behoefte heb aan dat speciale mondgevoel. Eerst probeer me nog wel een beetje te beheersen, maar dat laat ik snel los want stiekem weet ik toch al dat het hele pakje in één keer op gaat. Kort geleden ‘overkwam’ me dat weer en omdat ik tegenwoordig overal parallellen zie met het zelfstandig ondernemerschap, had ik dat toen ook. 


Want: even los komen van het gewone en gebruikelijke zorgt voor andere emoties en associaties. En daardoor voor creativiteit en dat is altijd goed. Zo kreeg ik de vraag om mee te denken over een nieuwe naam voor een bedrijf, want de gekozen naam bleek bezet. Wat volgde was een leuk contact met een inspirerende dame, boeiende gesprekken over communicatiestrategie en ja, ook een nieuwe naam!


Kortom, gesuikerde waaiers zijn net de kleine tussendooropdrachten die af en toe op je pad komen. Leuk om te doen, goed voor de afwisseling, snel resultaat, staan andere dingen niet in de weg, instant voldoening, je ontmoet mensen voor wie je anders misschien niet zo gauw zou werken en ze verruimen je blik. Dus: nergens voor nodig om de boot af te houden voor dit soort dingen, met als argument dat ze niet in je niche passen ofzoiets. Eet ze, die waaiers.

En geniet er van, met volle teugen! 


Reageren & delen

E-mail