Anne-Marie Krap, tekstschrijver en adviseur

KLANTREACTIE

"Anne-Marie beheerst de allerbelangrijkste basis van de tekst-schrijver: ze luistert, pikt signalen snel op, staat open voor opbouwende kritiek en adviezen en heeft een kritische instelling. Een vrouw met kwaliteit!"

FRANCINE VAN DEN BERG, text writing trainer

KLANTREACTIE

Het is net of ik mijzelf hoor praten. Precies de toon die bij mij past. Eerlijk, ik word hier warm van.

MIJN BUITENPLAATS MAKELAARDIJ

Beke Hendriksma

KLANTREACTIE

"Anne-Marie schreef
de teksten voor mijn website. Zij verstaat
de bijzondere kunst om de woorden te vinden voor  wat er al zo lang op het puntje van mijn tong lag."

OPVALLEND JEZELF

Diny van den Bout

KLANTREACTIE

"Anne-Marie durft kritisch door te vragen en vertaalt de antwoorden in treffende teksten."

DE WINTER
ORGANISATIEADVIES
FAIRBRAND

Klaas de Winter


 

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie leren kennen als een enthousiaste, kundige en creatieve commu-nicatieadviseur. Ze denkt mee en komt afspraken goed na,
wat ik een prettige eigenschap vind."

SYNTENS INNOVATIECENTRUM

Marcèle van Kerkvoorde

KLANTREACTIE

"Anne-Marie weet in heldere, gewone dagelijkse spreek-
taal in al onze commu-nicatie steeds uiteen te zetten wat de essentie van de boodschap is. Telkens weer een voorrecht en een genoegen om dat te ervaren."

MHIVN FOUNDATION

Peter de Vries, voorzitter

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie  leren kennen als een zeer veelzijdig schrijver, die droge beleidskost om kan zetten in lekker leesbare, interessante artikelen. Ook is ze, door haar oprechte interesse in mensen, zeer goed in staat om mooie human interest verhalen te schrijven. Daarnaast is ze zeer zorgvuldig, punctueel en betrouwbaar. En niet onbelangrijk: naast een professionele en kun-dige freelancer is ze ook een ontzettend sympathiek persoon!"

HANZEHOGESCHOOL GRONINGEN

Chris Wind

KLANTREACTIE

"Wij worden ontzettend blij van Anne-Marie, niet alleen omdat ze een plezierige samen-werkingspartner is, maar ook omdat zij de pen lekker scherp kan hanteren!"

DE ERKENDE TOEZICHTHOUDER,

Caroline Wijntjes

  • slide 6
  • slide 1
  • slide 3
  • slide 3
  • slide 4
  • slide 5
  • slide 7
  • slide 8
false
10
10
fade
8
1

BOBBLUM

Haakje aan de deur


Het minideurtje deed Alice-in-Wonderland-achtig aan. Het bevond zich tussen de dames- en de herentoiletten en het was vast een kinder-wc. Ik heb het niet gecheckt. Leuk idee. Achter de grotemensendeuren was ook alles prima in orde. Toen ik mijn tas ophing aan het haakje aan de deur, moest ik even denken aan het onderdeel toiletbezoek dat af en toe opduikt in de reisverslagen die ik ter leering ende vermaeck nu regelmatig lees. Ben eigenlijk wel blij met het onderwerp, want ja, het is toch gewoon handig dat je een beetje voorbereid bent. De tips kunnen mij niet praktisch genoeg zijn.

 

Ik krijg zo langzamerhand in de gaten dat we af gaan dalen in de Maslow-piramide. Van het zelfontplooiingstopje terug naar het brede fundament van de basisbehoeften. Van gewend zijn aan asfaltwegen zonder gaten en mét belijning, vangrails, middenberm en vluchtstrook, naar blij zijn dat er überhaupt iets van een spoor zichtbaar is waar een auto overheen kan. Van toiletten met ingebouwde wc-brilreiniger (en haakje aan de deur), naar dankbaar zijn dat de greppel waar het moet gebeuren niet al te dicht bij de tenten ligt. Ook privacy en hygiëne blijken rekbaar. Het grappige van het geheel is dat door al die ervaringen toch het piramidetopje weer in zicht komt.

 

Met dank aan Marleen en Kevin voor hun wc-van-de-maand-foto

 


Reageren & delen

E-mail