Anne-Marie Krap, tekstschrijver en adviseur

KLANTREACTIE

"Anne-Marie beheerst de allerbelangrijkste basis van de tekst-schrijver: ze luistert, pikt signalen snel op, staat open voor opbouwende kritiek en adviezen en heeft een kritische instelling. Een vrouw met kwaliteit!"

FRANCINE VAN DEN BERG, text writing trainer

KLANTREACTIE

Het is net of ik mijzelf hoor praten. Precies de toon die bij mij past. Eerlijk, ik word hier warm van.

MIJN BUITENPLAATS MAKELAARDIJ

Beke Hendriksma

KLANTREACTIE

"Anne-Marie schreef
de teksten voor mijn website. Zij verstaat
de bijzondere kunst om de woorden te vinden voor  wat er al zo lang op het puntje van mijn tong lag."

OPVALLEND JEZELF

Diny van den Bout

KLANTREACTIE

"Anne-Marie durft kritisch door te vragen en vertaalt de antwoorden in treffende teksten."

DE WINTER
ORGANISATIEADVIES
FAIRBRAND

Klaas de Winter


 

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie leren kennen als een enthousiaste, kundige en creatieve commu-nicatieadviseur. Ze denkt mee en komt afspraken goed na,
wat ik een prettige eigenschap vind."

SYNTENS INNOVATIECENTRUM

Marcèle van Kerkvoorde

KLANTREACTIE

"Anne-Marie weet in heldere, gewone dagelijkse spreek-
taal in al onze commu-nicatie steeds uiteen te zetten wat de essentie van de boodschap is. Telkens weer een voorrecht en een genoegen om dat te ervaren."

MHIVN FOUNDATION

Peter de Vries, voorzitter

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie  leren kennen als een zeer veelzijdig schrijver, die droge beleidskost om kan zetten in lekker leesbare, interessante artikelen. Ook is ze, door haar oprechte interesse in mensen, zeer goed in staat om mooie human interest verhalen te schrijven. Daarnaast is ze zeer zorgvuldig, punctueel en betrouwbaar. En niet onbelangrijk: naast een professionele en kun-dige freelancer is ze ook een ontzettend sympathiek persoon!"

HANZEHOGESCHOOL GRONINGEN

Chris Wind

KLANTREACTIE

"Wij worden ontzettend blij van Anne-Marie, niet alleen omdat ze een plezierige samen-werkingspartner is, maar ook omdat zij de pen lekker scherp kan hanteren!"

DE ERKENDE TOEZICHTHOUDER,

Caroline Wijntjes

  • slide 6
  • slide 1
  • slide 3
  • slide 3
  • slide 4
  • slide 5
  • slide 7
  • slide 8
false
10
10
fade
8
1

BOBBLUM

Help, ik mis de mokka-melk!


Waarschuwing: dit stukje gaat niet over tropische stormen, de kabinetsformatie of ellende in de zorg.

 

Het gaat over klein leed. Chocoladeleed.  

 

Mokka-melk is dus chocola. En daarom ligt de klemtoon in mokka-melk op melk. Dat is raar trouwens, realiseer ik me nu. Het gaat niet over melk en toch ligt daar de klemtoon. Als het over melk moest gaan, zou mokka de nadruk hebben.

 

Enfin. Mokka-melkchocola, of meer algemeen: chocoladevarianten met koffie erin. Zat ooit in het Verkade-assortiment. Ik was diehard fan. En het bestaat misschien al twintig jaar niet meer. Op een gegeven moment kwam Verkade met de variant cappuccino. Best lekker, bij gebrek aan beter. Maar nu is ook die smaak verdwenen! Ik ontdekte vervolgens bij de Hema de melkchocola met espresso en koffienibs. Goed te doen. Maar je voelt ‘m aankomen: al weken niet meer te vinden!

 

De Hema had me trouwens al eerder in de steek gelaten. De mokkapaaseitjes zijn er niet meer. Vervangen door trendy smaken waarvan caramel-zeezout nog de meest gewone is. Zeg nou eerlijk, wie zit er te wachten op wit-zwarte bes? Ik gun ieder z’n favoriete chocola. Maar niet ten koste van de mokka, marketingmeisjes en -jongens!

 

Op de Facebookpagina van de Hema kwam ik medestanders tegen. HemaBart reageerde op het verdriet: de mokka-eitjes waren niet helemaal verdwenen, ze zaten nog in de combizakjes. Samen met melk, puur en melk/puur. En inderdaad, dat klopt.

 

Ik zat dus op m’n knieën voor het schap alle zakjes te bevoelen en te tellen waar de meeste mokka-eitjes in zaten. Zeven bleek het maximaal haalbare. Om Pasen (en vooral pré-Pasen) door te komen, moet je dan wel veel zakjes kopen. Duur. En wat te doen met al die andere eitjes, die dus ver in de meerderheid zijn. Precies, in arren moede eet je die ook maar op.

 

Pasen valt vroeg volgend jaar. Eind januari liggen de eitjes vast alweer in de winkel. Dan zal ik het weten, wat de assortimentsamenstelmensen hebben besloten.

 


Reageren & delen

E-mail