Anne-Marie Krap, tekstschrijver en adviseur

KLANTREACTIE

"Anne-Marie beheerst de allerbelangrijkste basis van de tekst-schrijver: ze luistert, pikt signalen snel op, staat open voor opbouwende kritiek en adviezen en heeft een kritische instelling. Een vrouw met kwaliteit!"

FRANCINE VAN DEN BERG, text writing trainer

KLANTREACTIE

Het is net of ik mijzelf hoor praten. Precies de toon die bij mij past. Eerlijk, ik word hier warm van.

MIJN BUITENPLAATS MAKELAARDIJ

Beke Hendriksma

KLANTREACTIE

"Anne-Marie schreef
de teksten voor mijn website. Zij verstaat
de bijzondere kunst om de woorden te vinden voor  wat er al zo lang op het puntje van mijn tong lag."

OPVALLEND JEZELF

Diny van den Bout

KLANTREACTIE

"Anne-Marie durft kritisch door te vragen en vertaalt de antwoorden in treffende teksten."

DE WINTER
ORGANISATIEADVIES
FAIRBRAND

Klaas de Winter


 

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie leren kennen als een enthousiaste, kundige en creatieve commu-nicatieadviseur. Ze denkt mee en komt afspraken goed na,
wat ik een prettige eigenschap vind."

SYNTENS INNOVATIECENTRUM

Marcèle van Kerkvoorde

KLANTREACTIE

"Anne-Marie weet in heldere, gewone dagelijkse spreek-
taal in al onze commu-nicatie steeds uiteen te zetten wat de essentie van de boodschap is. Telkens weer een voorrecht en een genoegen om dat te ervaren."

MHIVN FOUNDATION

Peter de Vries, voorzitter

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie  leren kennen als een zeer veelzijdig schrijver, die droge beleidskost om kan zetten in lekker leesbare, interessante artikelen. Ook is ze, door haar oprechte interesse in mensen, zeer goed in staat om mooie human interest verhalen te schrijven. Daarnaast is ze zeer zorgvuldig, punctueel en betrouwbaar. En niet onbelangrijk: naast een professionele en kun-dige freelancer is ze ook een ontzettend sympathiek persoon!"

HANZEHOGESCHOOL GRONINGEN

Chris Wind

KLANTREACTIE

"Wij worden ontzettend blij van Anne-Marie, niet alleen omdat ze een plezierige samen-werkingspartner is, maar ook omdat zij de pen lekker scherp kan hanteren!"

DE ERKENDE TOEZICHTHOUDER,

Caroline Wijntjes

  • slide 6
  • slide 1
  • slide 3
  • slide 3
  • slide 4
  • slide 5
  • slide 7
  • slide 8
false
10
10
fade
8
1

BOBBLUM

Ik doe ook weer níks


Dacht ik toen ik hyper van de energie met mijn lege kopje de trap af huppelde voor een refill. En tegelijkertijd realiseerde ik me dát ik dat dacht terwijl ik hyper van de energie met mijn lege … Inzichtmoment. Ik had juist een heleboel gedaan! Alleen: niet gewerkt aan de klus die lag te wachten, met vervelende losse eindjes en gedoe enzo.

 

Wel had ik net een ontzettend prettig evaluatiegesprek gevoerd met een klant. Met feedback van hem naar mij en andersom. Hij zei mooie en nuttige dingen waar ik wat aan heb. En vroeg mij of ik wel eens twijfelde aan hoe ik bezig was. Ja! En wat ik dan deed. Ik vertelde wat ik dan deed. Vaak eerst een tijdje niks. Want dat twijfelgevoel doemt niet opeens op. Het sluimert en wordt af en toe actief. En in die periode doe je er meestal nog niet zoveel aan. Maar dat is een ander verhaal.

 

Het was dus een goed gesprek. En het leverde ons allebei wat op.Complimenten, tips, een hart onder de riem, energie. Vervolgens  ging ik kennismaken met een nieuwe bewoner van de verdieping in het pand waar ik mijn werkplek heb. En dat was alweer zo’n leuk gesprek! Het ging meteen ergens over, verder dan ‘wat doe jij en wat doe ik’. Kwestie van de goede woorden en de juiste snaar. En ik begon met dit stukje. Dus nee, geen ‘doorberekenbare uren’, maar toch winst.

 

24 uur later.
Tijdens het schrijven begon mijn harde schijf te crashen. Snel bracht ik de laptop naar de lokale intensive care en daar ging ie aan het infuus. Spannende uren volgden. Aan het einde van de dag zag het er nog zorgelijk uit, maar uiteindelijk kwam alles weer goed. Nieuwe harde schijf, niets verloren gegaan, niet eens een beroep hoeven doen op de back-up in de cloud. Maar wel tegen een heel andere energie aangelopen. Poeh. En gedwongen nietsdoen. Je afhankelijkheid realiseren van digitale informatie en talloze wachtwoorden.

Goh, veel vormen van ‘niks doen’.     


Reageren & delen

E-mail