Anne-Marie Krap, tekstschrijver en adviseur

KLANTREACTIE

"Anne-Marie beheerst de allerbelangrijkste basis van de tekst-schrijver: ze luistert, pikt signalen snel op, staat open voor opbouwende kritiek en adviezen en heeft een kritische instelling. Een vrouw met kwaliteit!"

FRANCINE VAN DEN BERG, text writing trainer

KLANTREACTIE

Het is net of ik mijzelf hoor praten. Precies de toon die bij mij past. Eerlijk, ik word hier warm van.

MIJN BUITENPLAATS MAKELAARDIJ

Beke Hendriksma

KLANTREACTIE

"Anne-Marie schreef
de teksten voor mijn website. Zij verstaat
de bijzondere kunst om de woorden te vinden voor  wat er al zo lang op het puntje van mijn tong lag."

OPVALLEND JEZELF

Diny van den Bout

KLANTREACTIE

"Anne-Marie durft kritisch door te vragen en vertaalt de antwoorden in treffende teksten."

DE WINTER
ORGANISATIEADVIES
FAIRBRAND

Klaas de Winter


 

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie leren kennen als een enthousiaste, kundige en creatieve commu-nicatieadviseur. Ze denkt mee en komt afspraken goed na,
wat ik een prettige eigenschap vind."

SYNTENS INNOVATIECENTRUM

Marcèle van Kerkvoorde

KLANTREACTIE

"Anne-Marie weet in heldere, gewone dagelijkse spreek-
taal in al onze commu-nicatie steeds uiteen te zetten wat de essentie van de boodschap is. Telkens weer een voorrecht en een genoegen om dat te ervaren."

MHIVN FOUNDATION

Peter de Vries, voorzitter

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie  leren kennen als een zeer veelzijdig schrijver, die droge beleidskost om kan zetten in lekker leesbare, interessante artikelen. Ook is ze, door haar oprechte interesse in mensen, zeer goed in staat om mooie human interest verhalen te schrijven. Daarnaast is ze zeer zorgvuldig, punctueel en betrouwbaar. En niet onbelangrijk: naast een professionele en kun-dige freelancer is ze ook een ontzettend sympathiek persoon!"

HANZEHOGESCHOOL GRONINGEN

Chris Wind

KLANTREACTIE

"Wij worden ontzettend blij van Anne-Marie, niet alleen omdat ze een plezierige samen-werkingspartner is, maar ook omdat zij de pen lekker scherp kan hanteren!"

DE ERKENDE TOEZICHTHOUDER,

Caroline Wijntjes

  • slide 6
  • slide 1
  • slide 3
  • slide 3
  • slide 4
  • slide 5
  • slide 7
  • slide 8
false
10
10
fade
8
1

BOBBLUM

Koffiedans


In het pand waar ik mijn werkruimte heb, staan koffiemachines op de eerste verdieping en op de begane grond. Op mijn verdieping niet. Ik zit op zolder. Ver weg van de apparaten. Ik daal dus af naar de eerste wanneer ik behoefte heb aan koffie. Of thee, want de waterkoker staat daar ook. Is niet erg hoor, deze uitstapjes zorgen voor het nodige intermenselijke contact. Zoals vanochtend, toen ik een co-worker letterlijk steeds bijna tegen het lijf liep terwijl zowel hij als ik bezig was met het organiseren van onze koffie en thee. Kopje pakken, theeglas pakken, kopje onder het apparaat plaatsen. Waterkoker aanzetten, theezakje zoeken. Lepeltje pakken. Het werd een soort dans! We draaiden om elkaar heen, deden een gracieuze pas opzij, knikten elkaar vriendelijk lachend toe. Hij benoemde deze sierlijke bewegingen, die bij toeval ontstonden omdat onze horecavoorziening gewoon niet handig is georganiseerd. En binnen de kortste keren zagen we nieuwe ochtend-kantoor-koffiedans-rituelen voor ons, waarbij alle collega’s vrolijk dansend in wisselende samenstellingen, de werkdag beginnen.


Reageren & delen

E-mail