Anne-Marie Krap, tekstschrijver en adviseur

KLANTREACTIE

"Anne-Marie beheerst de allerbelangrijkste basis van de tekst-schrijver: ze luistert, pikt signalen snel op, staat open voor opbouwende kritiek en adviezen en heeft een kritische instelling. Een vrouw met kwaliteit!"

FRANCINE VAN DEN BERG, text writing trainer

KLANTREACTIE

Het is net of ik mijzelf hoor praten. Precies de toon die bij mij past. Eerlijk, ik word hier warm van.

MIJN BUITENPLAATS MAKELAARDIJ

Beke Hendriksma

KLANTREACTIE

"Anne-Marie schreef
de teksten voor mijn website. Zij verstaat
de bijzondere kunst om de woorden te vinden voor  wat er al zo lang op het puntje van mijn tong lag."

OPVALLEND JEZELF

Diny van den Bout

KLANTREACTIE

"Anne-Marie durft kritisch door te vragen en vertaalt de antwoorden in treffende teksten."

DE WINTER
ORGANISATIEADVIES
FAIRBRAND

Klaas de Winter


 

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie leren kennen als een enthousiaste, kundige en creatieve commu-nicatieadviseur. Ze denkt mee en komt afspraken goed na,
wat ik een prettige eigenschap vind."

SYNTENS INNOVATIECENTRUM

Marcèle van Kerkvoorde

KLANTREACTIE

"Anne-Marie weet in heldere, gewone dagelijkse spreek-
taal in al onze commu-nicatie steeds uiteen te zetten wat de essentie van de boodschap is. Telkens weer een voorrecht en een genoegen om dat te ervaren."

MHIVN FOUNDATION

Peter de Vries, voorzitter

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie  leren kennen als een zeer veelzijdig schrijver, die droge beleidskost om kan zetten in lekker leesbare, interessante artikelen. Ook is ze, door haar oprechte interesse in mensen, zeer goed in staat om mooie human interest verhalen te schrijven. Daarnaast is ze zeer zorgvuldig, punctueel en betrouwbaar. En niet onbelangrijk: naast een professionele en kun-dige freelancer is ze ook een ontzettend sympathiek persoon!"

HANZEHOGESCHOOL GRONINGEN

Chris Wind

KLANTREACTIE

"Wij worden ontzettend blij van Anne-Marie, niet alleen omdat ze een plezierige samen-werkingspartner is, maar ook omdat zij de pen lekker scherp kan hanteren!"

DE ERKENDE TOEZICHTHOUDER,

Caroline Wijntjes

  • slide 6
  • slide 1
  • slide 3
  • slide 3
  • slide 4
  • slide 5
  • slide 7
  • slide 8
false
10
10
fade
8
1

BOBBLUM

Komkommertijd


‘Er valt iets!’ klonk het snibbig naast mij. Ja, dat voelde, zag en hoorde ik eveneens gebeuren. Ik ging er ook heus wat aan doen. Maar ik was net begonnen met oefenen in het doen van één ding tegelijk, met aandacht ook nog. Mindful bezig dus. Daarom ging ik eerst verder met mijn handeling: de gepakte komkommers in mijn wagentje leggen. Vanwege de oefening niet zomaar ‘leggen’, maar een handig plekje zoekend, daarbij rekening houdend met de hoeveelheid en aard van de verder nog in te laden spullen. Vervolgens reed ik het wagentje aan de kant, pakte de gevallen komkommer op en legde die terug. ‘Zo goed?’ wilde ik haar toesnauwen. Ik deed het natuurlijk niet. Ook had ik iets kunnen zeggen over haar tomatenknijpgedrag. Gewoon voor de genoegdoening, want ik pak altijd op wat ik laat vallen of wat door mijn toedoen valt. Ook dat deed ik niet. En maar goed, want wat heb ik met haar te maken? Niks. Dat weet ik ook wel. Maar toch vind ik het niet leuk dat ze mij beschuldigt van troep-maken-maar-er-lekker-niks-aan-doen. Zo ben ik namelijk niet en zo wil ik ook niet beoordeeld worden. Wie zegt trouwens dat ze het zo bedoelde? Dat het snibbig was. Misschien was dat haar normale manier van praten. Of misschien had ze die ochtend al heel vervelende dingen meegemaakt. Je weet het niet. Toen realiseerde ik me dat ik zat mensen ken die zo’n soort situatie heel anders zouden aanpakken. Hoe, weet ik niet. Anders had ik dat wel gedaan. Het  zijn van die mensen die leuk met zo’n mevrouw in gesprek raken. En ook al zeggen ze eerst iets over de door haar toedoen gekneusde tomaten, ruzie krijgen ze niet. Ze hebben een soepelheid in dat soort dingen die ik benijd. Sóms kan ik het ook een beetje. Daar word ik altijd blij van. Ideetje voor de volgende oefening?


Reageren & delen

E-mail