Anne-Marie Krap, tekstschrijver en adviseur

KLANTREACTIE

"Anne-Marie beheerst de allerbelangrijkste basis van de tekst-schrijver: ze luistert, pikt signalen snel op, staat open voor opbouwende kritiek en adviezen en heeft een kritische instelling. Een vrouw met kwaliteit!"

FRANCINE VAN DEN BERG, text writing trainer

KLANTREACTIE

Het is net of ik mijzelf hoor praten. Precies de toon die bij mij past. Eerlijk, ik word hier warm van.

MIJN BUITENPLAATS MAKELAARDIJ

Beke Hendriksma

KLANTREACTIE

"Anne-Marie schreef
de teksten voor mijn website. Zij verstaat
de bijzondere kunst om de woorden te vinden voor  wat er al zo lang op het puntje van mijn tong lag."

OPVALLEND JEZELF

Diny van den Bout

KLANTREACTIE

"Anne-Marie durft kritisch door te vragen en vertaalt de antwoorden in treffende teksten."

DE WINTER
ORGANISATIEADVIES
FAIRBRAND

Klaas de Winter


 

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie leren kennen als een enthousiaste, kundige en creatieve commu-nicatieadviseur. Ze denkt mee en komt afspraken goed na,
wat ik een prettige eigenschap vind."

SYNTENS INNOVATIECENTRUM

Marcèle van Kerkvoorde

KLANTREACTIE

"Anne-Marie weet in heldere, gewone dagelijkse spreek-
taal in al onze commu-nicatie steeds uiteen te zetten wat de essentie van de boodschap is. Telkens weer een voorrecht en een genoegen om dat te ervaren."

MHIVN FOUNDATION

Peter de Vries, voorzitter

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie  leren kennen als een zeer veelzijdig schrijver, die droge beleidskost om kan zetten in lekker leesbare, interessante artikelen. Ook is ze, door haar oprechte interesse in mensen, zeer goed in staat om mooie human interest verhalen te schrijven. Daarnaast is ze zeer zorgvuldig, punctueel en betrouwbaar. En niet onbelangrijk: naast een professionele en kun-dige freelancer is ze ook een ontzettend sympathiek persoon!"

HANZEHOGESCHOOL GRONINGEN

Chris Wind

KLANTREACTIE

"Wij worden ontzettend blij van Anne-Marie, niet alleen omdat ze een plezierige samen-werkingspartner is, maar ook omdat zij de pen lekker scherp kan hanteren!"

DE ERKENDE TOEZICHTHOUDER,

Caroline Wijntjes

  • slide 6
  • slide 1
  • slide 3
  • slide 3
  • slide 4
  • slide 5
  • slide 7
  • slide 8
false
10
10
fade
8
1

BOBBLUM

Laat je inhalen door een e-bike


Vanmiddag overkwam het me weer. Terwijl ik lekker op de fiets onderweg was naar het centrum. Pittig werd ik ingehaald door een echtpaar dat zeker twintig jaar ouder was dan ik. Hoe dat kwam: elektrische fiets.
Prima. Maar toch ook weer niet. Dacht ik dat ik leuk bezig was, vliegen anderen me voorbij. Die gedachte kwam toch even langs. Net als die andere dingen waar ik leuk mee bezig dacht te zijn: flyer, website, administratiepakket, algemene voorwaarden, back-upsysteem etc. Gaat best goed allemaal. Totdat ik me weer eens in laat pakken door flitsende verhalen, enthousiaste tweets, prachtige facebookposts en interessante linkedin-updates.
Allemaal van mensen die aan de lopende band opdrachten scoren, alles picobello op orde hebben, hartstikke goed kunnen netwerken, kortom die het beter doen dan ik. Herken je dat?

 

Voordat we verder gaan …

haal door wat niet van toepassing is:

ja, dat is zo/welnee, onzin


STOP!!
Streep het allebei maar door. Het is namelijk niet belangrijk of het waar is of niet. Je doet immers niet zomaar wat, je hebt goed nagedacht over wat je doet en bovendien doe je het op jouw specifieke manier. Natuurlijk kun je altijd leren van anderen, maar blijf vooral ook je eigen koers varen. Daarin zit namelijk jouw onderscheidend vermogen en dat is waar het om gaat.
Fleetwood Mac zei het al: You can go your own way.
Laat je niet gek maken. Succes!P.S.
Kijk eens naar de Fleetwood Mac aflevering uit de documentaireserie Classic Albums. Geloof me, Rumours zal nooit meer hetzelfde zijn. Dat is de kracht van storytelling, maar daarover later meer!
  


Reageren & delen

E-mail