Anne-Marie Krap, tekstschrijver en adviseur

KLANTREACTIE

"Anne-Marie beheerst de allerbelangrijkste basis van de tekst-schrijver: ze luistert, pikt signalen snel op, staat open voor opbouwende kritiek en adviezen en heeft een kritische instelling. Een vrouw met kwaliteit!"

FRANCINE VAN DEN BERG, text writing trainer

KLANTREACTIE

Het is net of ik mijzelf hoor praten. Precies de toon die bij mij past. Eerlijk, ik word hier warm van.

MIJN BUITENPLAATS MAKELAARDIJ

Beke Hendriksma

KLANTREACTIE

"Anne-Marie schreef
de teksten voor mijn website. Zij verstaat
de bijzondere kunst om de woorden te vinden voor  wat er al zo lang op het puntje van mijn tong lag."

OPVALLEND JEZELF

Diny van den Bout

KLANTREACTIE

"Anne-Marie durft kritisch door te vragen en vertaalt de antwoorden in treffende teksten."

DE WINTER
ORGANISATIEADVIES
FAIRBRAND

Klaas de Winter


 

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie leren kennen als een enthousiaste, kundige en creatieve commu-nicatieadviseur. Ze denkt mee en komt afspraken goed na,
wat ik een prettige eigenschap vind."

SYNTENS INNOVATIECENTRUM

Marcèle van Kerkvoorde

KLANTREACTIE

"Anne-Marie weet in heldere, gewone dagelijkse spreek-
taal in al onze commu-nicatie steeds uiteen te zetten wat de essentie van de boodschap is. Telkens weer een voorrecht en een genoegen om dat te ervaren."

MHIVN FOUNDATION

Peter de Vries, voorzitter

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie  leren kennen als een zeer veelzijdig schrijver, die droge beleidskost om kan zetten in lekker leesbare, interessante artikelen. Ook is ze, door haar oprechte interesse in mensen, zeer goed in staat om mooie human interest verhalen te schrijven. Daarnaast is ze zeer zorgvuldig, punctueel en betrouwbaar. En niet onbelangrijk: naast een professionele en kun-dige freelancer is ze ook een ontzettend sympathiek persoon!"

HANZEHOGESCHOOL GRONINGEN

Chris Wind

KLANTREACTIE

"Wij worden ontzettend blij van Anne-Marie, niet alleen omdat ze een plezierige samen-werkingspartner is, maar ook omdat zij de pen lekker scherp kan hanteren!"

DE ERKENDE TOEZICHTHOUDER,

Caroline Wijntjes

  • slide 6
  • slide 1
  • slide 3
  • slide 3
  • slide 4
  • slide 5
  • slide 7
  • slide 8
false
10
10
fade
8
1

BOBBLUM

Losgelaten


Na ‘U neemt daar plaats’, was nauwelijks een vraagteken te horen. Dus ging ik gedwee zitten in de comfortabel uitziende stoel die me werd gewezen. Weliswaar anders van kleur en model dan die in de wachtkamer, maar met dezelfde uitstraling en klasse. En precies zo gepositioneerd dat een trolley met beeldscherm het zicht blokkeerde op de reden waarom ik daar zat. In plaats daarvan zag ik tien strakke mat zilverkleurige lijstjes op een smetteloze licht zachtblauwe muur, plus nog vier in andere formaten en stijlen. Allemaal gevuld met diploma’s, certificaten en getuigschriften. In diverse talen.

 

Mijn afleiding bestond verder uit het luisteren naar zacht en minder zacht zoemen van diverse apparaten, bediend door twee vrouwen die voornamelijk zwegen. Af en toe vulden vriendelijke opdrachten hun handelingen aan. Ze bevatten vooral cijfers zoals ’45-6 1E 18 mm’. Bescheiden geluiden waren het, de woorden van de vrouwen gedempt door hun mondkapjes. Rachmaninoff en Lizt die zich bescheiden op de achtergrond hielden, kon ik nog duidelijk volgen. Net als het zorgeloze kwetteren van de vogels in de tuin dat door het open raam naar me toe kwam.

 

Niets kreeg ik dus mee van het verloop van de complexe dubbele wortelkanaalbehandeling die achter de trolley met scherm werd uitgevoerd en ondergaan. Slechts één stap in het proces om de twee bovenste voortanden te redden die na een botsing op het voetbalveld opeens in het gras lagen.


Reageren & delen

E-mail