Anne-Marie Krap, tekstschrijver en adviseur

KLANTREACTIE

"Anne-Marie beheerst de allerbelangrijkste basis van de tekst-schrijver: ze luistert, pikt signalen snel op, staat open voor opbouwende kritiek en adviezen en heeft een kritische instelling. Een vrouw met kwaliteit!"

FRANCINE VAN DEN BERG, text writing trainer

KLANTREACTIE

Het is net of ik mijzelf hoor praten. Precies de toon die bij mij past. Eerlijk, ik word hier warm van.

MIJN BUITENPLAATS MAKELAARDIJ

Beke Hendriksma

KLANTREACTIE

"Anne-Marie schreef
de teksten voor mijn website. Zij verstaat
de bijzondere kunst om de woorden te vinden voor  wat er al zo lang op het puntje van mijn tong lag."

OPVALLEND JEZELF

Diny van den Bout

KLANTREACTIE

"Anne-Marie durft kritisch door te vragen en vertaalt de antwoorden in treffende teksten."

DE WINTER
ORGANISATIEADVIES
FAIRBRAND

Klaas de Winter


 

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie leren kennen als een enthousiaste, kundige en creatieve commu-nicatieadviseur. Ze denkt mee en komt afspraken goed na,
wat ik een prettige eigenschap vind."

SYNTENS INNOVATIECENTRUM

Marcèle van Kerkvoorde

KLANTREACTIE

"Anne-Marie weet in heldere, gewone dagelijkse spreek-
taal in al onze commu-nicatie steeds uiteen te zetten wat de essentie van de boodschap is. Telkens weer een voorrecht en een genoegen om dat te ervaren."

MHIVN FOUNDATION

Peter de Vries, voorzitter

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie  leren kennen als een zeer veelzijdig schrijver, die droge beleidskost om kan zetten in lekker leesbare, interessante artikelen. Ook is ze, door haar oprechte interesse in mensen, zeer goed in staat om mooie human interest verhalen te schrijven. Daarnaast is ze zeer zorgvuldig, punctueel en betrouwbaar. En niet onbelangrijk: naast een professionele en kun-dige freelancer is ze ook een ontzettend sympathiek persoon!"

HANZEHOGESCHOOL GRONINGEN

Chris Wind

KLANTREACTIE

"Wij worden ontzettend blij van Anne-Marie, niet alleen omdat ze een plezierige samen-werkingspartner is, maar ook omdat zij de pen lekker scherp kan hanteren!"

DE ERKENDE TOEZICHTHOUDER,

Caroline Wijntjes

  • slide 6
  • slide 1
  • slide 3
  • slide 3
  • slide 4
  • slide 5
  • slide 7
  • slide 8
false
10
10
fade
8
1

BOBBLUM

Mijn hand weet mijn pincode


Mijn lijf weet dat het de koude kraan van de wastafel in de badkamer heeeeeel stevig dicht moet draaien omdat die anders blijft druppelen. Er is iets versleten in die kraan. Maar wij weten niet hoe we dat op moeten lossen en we hebben ook nog niemand gevraagd die dat voor ons wil doen, dus weet mijn lijf nu dat voor koude kranen kracht nodig is. Ik merk tenminste dat ik het ook wel bij andere kranen doe. Lijven van gezinsleden weten blijkbaar hetzelfde, want in de keuken moet ik soms opeens mijn best doen om de koude kraan ópen te draaien.

 

Ik ken dit fenomeen van meer dingen. Badminton: als ik op plek x in het veld sta en opsla, komt de shuttle precies vlak voor de achterlijn van de tegenstander terecht, aan de kant van diens backhand. Pas wanneer je bij een uitwedstrijd met een ander soort shuttle speelt, realiseer je je dat. En vervolgens moet je heel bewust proberen het anders te doen. Ander voorbeeld: mijn hand weet mijn pincodes. Ik hoef niet na te denken, mijn vingers kennen de patroontjes. Laatste: met de nieuwe houten trap om de vide te bereiken werkt het ook  zo. De afstand tussen de treden is anders dan bij andere trappen. Een paar keer stoot je je tenen en daarna gaat het voortaan altijd goed. Terwijl het ook goed blijft gaan bij andere trappen. Bijzonder.

 

Meer voorbeelden kon ik even niet bedenken. Wat logisch is, want het zijn nu eenmaal onbewuste processen. Ik ben benieuwd wie het herkent. Wat weet jouw lijf?


Reageren & delen

E-mail