Anne-Marie Krap, tekstschrijver en adviseur

KLANTREACTIE

"Anne-Marie beheerst de allerbelangrijkste basis van de tekst-schrijver: ze luistert, pikt signalen snel op, staat open voor opbouwende kritiek en adviezen en heeft een kritische instelling. Een vrouw met kwaliteit!"

FRANCINE VAN DEN BERG, text writing trainer

KLANTREACTIE

Het is net of ik mijzelf hoor praten. Precies de toon die bij mij past. Eerlijk, ik word hier warm van.

MIJN BUITENPLAATS MAKELAARDIJ

Beke Hendriksma

KLANTREACTIE

"Anne-Marie schreef
de teksten voor mijn website. Zij verstaat
de bijzondere kunst om de woorden te vinden voor  wat er al zo lang op het puntje van mijn tong lag."

OPVALLEND JEZELF

Diny van den Bout

KLANTREACTIE

"Anne-Marie durft kritisch door te vragen en vertaalt de antwoorden in treffende teksten."

DE WINTER
ORGANISATIEADVIES
FAIRBRAND

Klaas de Winter


 

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie leren kennen als een enthousiaste, kundige en creatieve commu-nicatieadviseur. Ze denkt mee en komt afspraken goed na,
wat ik een prettige eigenschap vind."

SYNTENS INNOVATIECENTRUM

Marcèle van Kerkvoorde

KLANTREACTIE

"Anne-Marie weet in heldere, gewone dagelijkse spreek-
taal in al onze commu-nicatie steeds uiteen te zetten wat de essentie van de boodschap is. Telkens weer een voorrecht en een genoegen om dat te ervaren."

MHIVN FOUNDATION

Peter de Vries, voorzitter

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie  leren kennen als een zeer veelzijdig schrijver, die droge beleidskost om kan zetten in lekker leesbare, interessante artikelen. Ook is ze, door haar oprechte interesse in mensen, zeer goed in staat om mooie human interest verhalen te schrijven. Daarnaast is ze zeer zorgvuldig, punctueel en betrouwbaar. En niet onbelangrijk: naast een professionele en kun-dige freelancer is ze ook een ontzettend sympathiek persoon!"

HANZEHOGESCHOOL GRONINGEN

Chris Wind

KLANTREACTIE

"Wij worden ontzettend blij van Anne-Marie, niet alleen omdat ze een plezierige samen-werkingspartner is, maar ook omdat zij de pen lekker scherp kan hanteren!"

DE ERKENDE TOEZICHTHOUDER,

Caroline Wijntjes

  • slide 6
  • slide 1
  • slide 3
  • slide 3
  • slide 4
  • slide 5
  • slide 7
  • slide 8
false
10
10
fade
8
1

BOBBLUM

Net op tijd


Een kunststof handvat hebben ze. En alle drie een andere kleur: rood, bruin en beige. Het waren setjes, er hoorden ook lepels en messen bij, maar die zijn gesneuveld in de loop van de tijd. De messen het eerst. Aan het metaal van het bestek zelf lag het trouwens niet. Het kwam omdat het eetdeel losraakte uit het kunststof handvat. Ze dateren van de zomer van 1980 en zijn dus nu 42 jaar oud. Helemaal niet uitzonderlijk voor bestek.

 

Het is dan ook niet alleen hun leeftijd waarom ik ze waardeer. Het is de emotie. Deze drie vorken zijn een van de weinige dingen die nog over zijn van mijn ‘uitzet’ die we aanschaften toen ik in augustus 1980 op kamers ging in Breda. Ze hebben altijd trouw dienst gedaan, inmiddels al in diverse levensfasen. Mijn moeder en ik kochten ze in Leeuwarden bij de Hema. In het dorp was die toen nog niet, net als de meeste andere dingen die ik nodig had.

 

Waarom mijn vorken nu opeens mijn aandacht vangen, is omdat een verhaal van een roeimaatje in mijn hoofd blijft hangen. Met pijn in het hart stopt ze met een deel van haar werkzaamheden en dat maakte ze in de organisatie bekend. Een hele reeks veren en lovende woorden waren haar deel. Wat ze fijn vond. Maar ook jammer. Want die had ze eerder ook al heel goed kunnen gebruiken ...

 

Wat vanzelfsprekend lijkt, waarderen we vaak niet genoeg. Er toch even bij stilstaan en een compliment geven is belangrijk. Op het werk, thuis, overal. Laat ik klein beginnen. Ik weet dat ik vorken en mensen niet kan vergelijken. Maar toch zeg ik nu uit de grond van mijn hart tegen mijn drie weesvorken: bedankt. Ik ben blij dat jullie me zo goed van dienst zijn en zo’n groot stuk van mijn leven met me meelopen.


Reageren & delen

E-mail