Anne-Marie Krap, tekstschrijver en adviseur

KLANTREACTIE

"Anne-Marie beheerst de allerbelangrijkste basis van de tekst-schrijver: ze luistert, pikt signalen snel op, staat open voor opbouwende kritiek en adviezen en heeft een kritische instelling. Een vrouw met kwaliteit!"

FRANCINE VAN DEN BERG, text writing trainer

KLANTREACTIE

Het is net of ik mijzelf hoor praten. Precies de toon die bij mij past. Eerlijk, ik word hier warm van.

MIJN BUITENPLAATS MAKELAARDIJ

Beke Hendriksma

KLANTREACTIE

"Anne-Marie schreef
de teksten voor mijn website. Zij verstaat
de bijzondere kunst om de woorden te vinden voor  wat er al zo lang op het puntje van mijn tong lag."

OPVALLEND JEZELF

Diny van den Bout

KLANTREACTIE

"Anne-Marie durft kritisch door te vragen en vertaalt de antwoorden in treffende teksten."

DE WINTER
ORGANISATIEADVIES
FAIRBRAND

Klaas de Winter


 

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie leren kennen als een enthousiaste, kundige en creatieve commu-nicatieadviseur. Ze denkt mee en komt afspraken goed na,
wat ik een prettige eigenschap vind."

SYNTENS INNOVATIECENTRUM

Marcèle van Kerkvoorde

KLANTREACTIE

"Anne-Marie weet in heldere, gewone dagelijkse spreek-
taal in al onze commu-nicatie steeds uiteen te zetten wat de essentie van de boodschap is. Telkens weer een voorrecht en een genoegen om dat te ervaren."

MHIVN FOUNDATION

Peter de Vries, voorzitter

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie  leren kennen als een zeer veelzijdig schrijver, die droge beleidskost om kan zetten in lekker leesbare, interessante artikelen. Ook is ze, door haar oprechte interesse in mensen, zeer goed in staat om mooie human interest verhalen te schrijven. Daarnaast is ze zeer zorgvuldig, punctueel en betrouwbaar. En niet onbelangrijk: naast een professionele en kun-dige freelancer is ze ook een ontzettend sympathiek persoon!"

HANZEHOGESCHOOL GRONINGEN

Chris Wind

KLANTREACTIE

"Wij worden ontzettend blij van Anne-Marie, niet alleen omdat ze een plezierige samen-werkingspartner is, maar ook omdat zij de pen lekker scherp kan hanteren!"

DE ERKENDE TOEZICHTHOUDER,

Caroline Wijntjes

  • slide 6
  • slide 1
  • slide 3
  • slide 3
  • slide 4
  • slide 5
  • slide 7
  • slide 8
false
10
10
fade
8
1

BOBBLUM

Of je worst lust


Vandaag was ik heel even zes. Bij het oppikken van een geurvlaag op straat zat ik opeens weer in de eerste klas van de lagere school, in een bankje met een inktpot. Mijn kroontjespen bleef haken achter een vezel in het papier. Vlek! Dik, lichtgroen vloeipapier schoot te hulp. En een krijtje. Het was de geur van inkt die de beelden opriep. Veel inkt, zoals je rook wanneer de juffrouw de kleine potjes bijvulde uit de grote.    

 

Zo vlug als die herinneringen voor mijn ogen verschenen, zo snel waren ze ook weer weg. Ik liep terug. Stevig inademend zocht mijn neus de geur. Ja, daar was ‘ie weer. Een tijdmachine is het! Een inktlap van vierkantjes stof, van groot naar klein op elkaar gelegd, steeds een kwart verspringend en aan de bovenkant vastgezet met een knoop. Handwerkles: jurkjes breien die te klein waren voor een baby en te groot voor een pop. Alles heb ik nog.

 

Nog namijmerend belandde ik een winkel achter een stel waarvan hij nogal nadrukkelijk orders uitvaardigde aan haar. ‘Dan reken ik dit af en dan loop jij nu door naar de worst’, was er eentje. ‘Ja’, antwoordde zij gedwee. Zodra hij buiten gehoorafstand was, voegde ze eraan toe: ‘Of je worst lust.’   

 


Reageren & delen

E-mail