Anne-Marie Krap, tekstschrijver en adviseur

KLANTREACTIE

"Anne-Marie beheerst de allerbelangrijkste basis van de tekst-schrijver: ze luistert, pikt signalen snel op, staat open voor opbouwende kritiek en adviezen en heeft een kritische instelling. Een vrouw met kwaliteit!"

FRANCINE VAN DEN BERG, text writing trainer

KLANTREACTIE

Het is net of ik mijzelf hoor praten. Precies de toon die bij mij past. Eerlijk, ik word hier warm van.

MIJN BUITENPLAATS MAKELAARDIJ

Beke Hendriksma

KLANTREACTIE

"Anne-Marie schreef
de teksten voor mijn website. Zij verstaat
de bijzondere kunst om de woorden te vinden voor  wat er al zo lang op het puntje van mijn tong lag."

OPVALLEND JEZELF

Diny van den Bout

KLANTREACTIE

"Anne-Marie durft kritisch door te vragen en vertaalt de antwoorden in treffende teksten."

DE WINTER
ORGANISATIEADVIES
FAIRBRAND

Klaas de Winter


 

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie leren kennen als een enthousiaste, kundige en creatieve commu-nicatieadviseur. Ze denkt mee en komt afspraken goed na,
wat ik een prettige eigenschap vind."

SYNTENS INNOVATIECENTRUM

Marcèle van Kerkvoorde

KLANTREACTIE

"Anne-Marie weet in heldere, gewone dagelijkse spreek-
taal in al onze commu-nicatie steeds uiteen te zetten wat de essentie van de boodschap is. Telkens weer een voorrecht en een genoegen om dat te ervaren."

MHIVN FOUNDATION

Peter de Vries, voorzitter

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie  leren kennen als een zeer veelzijdig schrijver, die droge beleidskost om kan zetten in lekker leesbare, interessante artikelen. Ook is ze, door haar oprechte interesse in mensen, zeer goed in staat om mooie human interest verhalen te schrijven. Daarnaast is ze zeer zorgvuldig, punctueel en betrouwbaar. En niet onbelangrijk: naast een professionele en kun-dige freelancer is ze ook een ontzettend sympathiek persoon!"

HANZEHOGESCHOOL GRONINGEN

Chris Wind

KLANTREACTIE

"Wij worden ontzettend blij van Anne-Marie, niet alleen omdat ze een plezierige samen-werkingspartner is, maar ook omdat zij de pen lekker scherp kan hanteren!"

DE ERKENDE TOEZICHTHOUDER,

Caroline Wijntjes

  • slide 6
  • slide 1
  • slide 3
  • slide 3
  • slide 4
  • slide 5
  • slide 7
  • slide 8
false
10
10
fade
8
1

BOBBLUM

Schuurmachine


Opeens was de oprit een stuk minder veilig geworden. Het effect was vergelijkbaar met dat van een mistige herfstochtend. Maar zo’n ochtend is aanmerkelijk minder dreigend, want alles wat dan zichtbaar is passeer ik op fietssnelheid en dan ben je het gevaar zo voorbij. De oprit was anders. Daar was ik aan het werk. Passeersnelheid dus 0.

 

Zo kwam het ook dat ik het opmerkte. Door het schuurstof dat zich had vastgeplakt op ieder draadje van ieder spinnenweb. Mooie wielwebjes waren opeens zichtbaar. En een draad die van een plant via een bloempot naar de muur afdaalde. Tot zover niks onheilspellends. Juist mooi. Maar op en onder en langs de halfvermolmde boomstam die mooi lag te zijn in het grind, werd het verontrustend.

 

Uitgebreide dicht geweven vangconstructies bleek dit stukje oprit te herbergen. En dit soort webben herken ik inmiddels: de huisspin woont er. Zwart, groot en snel. En zomaar opeens in je kamer. Of in de gang, in het donker naast het lichtknopje dat ik net op de tast had ingedrukt.

 

De webben lieten me huiveren, maar trokken me ook aan. Vreemd fenomeen is dat. Toch weer even op die splinter in je vinger drukken, die losse tand net iets te ver bewegen, de boomstam een stukje kantelen. Niet met de hand natuurlijk. Snel even met de voet.

 

Er is een grens aan griezelen. Ik ruim voor vandaag de schuurmachine op. Morgen maar verder met die tafel. Wanneer ik me weer wat veiliger voel op mijn oprit.

 


Reageren & delen

E-mail