Anne-Marie Krap, tekstschrijver en adviseur

KLANTREACTIE

"Anne-Marie beheerst de allerbelangrijkste basis van de tekst-schrijver: ze luistert, pikt signalen snel op, staat open voor opbouwende kritiek en adviezen en heeft een kritische instelling. Een vrouw met kwaliteit!"

FRANCINE VAN DEN BERG, text writing trainer

KLANTREACTIE

Het is net of ik mijzelf hoor praten. Precies de toon die bij mij past. Eerlijk, ik word hier warm van.

MIJN BUITENPLAATS MAKELAARDIJ

Beke Hendriksma

KLANTREACTIE

"Anne-Marie schreef
de teksten voor mijn website. Zij verstaat
de bijzondere kunst om de woorden te vinden voor  wat er al zo lang op het puntje van mijn tong lag."

OPVALLEND JEZELF

Diny van den Bout

KLANTREACTIE

"Anne-Marie durft kritisch door te vragen en vertaalt de antwoorden in treffende teksten."

DE WINTER
ORGANISATIEADVIES
FAIRBRAND

Klaas de Winter


 

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie leren kennen als een enthousiaste, kundige en creatieve commu-nicatieadviseur. Ze denkt mee en komt afspraken goed na,
wat ik een prettige eigenschap vind."

SYNTENS INNOVATIECENTRUM

Marcèle van Kerkvoorde

KLANTREACTIE

"Anne-Marie weet in heldere, gewone dagelijkse spreek-
taal in al onze commu-nicatie steeds uiteen te zetten wat de essentie van de boodschap is. Telkens weer een voorrecht en een genoegen om dat te ervaren."

MHIVN FOUNDATION

Peter de Vries, voorzitter

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie  leren kennen als een zeer veelzijdig schrijver, die droge beleidskost om kan zetten in lekker leesbare, interessante artikelen. Ook is ze, door haar oprechte interesse in mensen, zeer goed in staat om mooie human interest verhalen te schrijven. Daarnaast is ze zeer zorgvuldig, punctueel en betrouwbaar. En niet onbelangrijk: naast een professionele en kun-dige freelancer is ze ook een ontzettend sympathiek persoon!"

HANZEHOGESCHOOL GRONINGEN

Chris Wind

KLANTREACTIE

"Wij worden ontzettend blij van Anne-Marie, niet alleen omdat ze een plezierige samen-werkingspartner is, maar ook omdat zij de pen lekker scherp kan hanteren!"

DE ERKENDE TOEZICHTHOUDER,

Caroline Wijntjes

  • slide 6
  • slide 1
  • slide 3
  • slide 3
  • slide 4
  • slide 5
  • slide 7
  • slide 8
false
10
10
fade
8
1

BOBBLUM

Vragen


Wil je een vlaggetje op de auto? Wil je de bloemen mee naar huis? Houdt je moeder haar trouwring om? Haar bril op? Wil je de kist open of dicht? Wat moet er met de as? Wil je slagroom op de oranjekoek? Of crème? Hoeveel mensen verwacht je? Hoeveel kaarten moeten er gedrukt, hoeveel postzegels heb je nodig, welke foto wil je op de kaart, wat wordt de tekst.

 

Een paar dagen eerder.
Hoort ze ons? Weet ze dat we er zijn? Wat krijgt ze mee, want af en toe lijkt het of ze iets wil zeggen. Heeft ze pijn? Is ze benauwd? Ze heeft zo’n droge mond en tong, kunnen we daar iets aan doen? Mag ze een anti-doorligmatras? Is er een schemerlamp, het licht is zo fel. Kunnen we een radio bij haar neerzetten en klassieke muziek aan doen?

 

Een verpleegkundige zegt: ‘het bovenste plaatje heb ik uit haar mond gehaald, maar het onderste laat ik zitten. Anders lijkt ze zo’n oud vrouwtje. En dat is ze niet.

 

Nee, inderdaad. Dat is ze niet! Waar anderen een vreselijk zieke 83-jarige zien liggen die keihard werkt om bij ons terug te komen, ziet deze verpleegkundige wat wij ook zien: een fitte, kwieke, sterke vrouw die midden in het leven staat. Die de foto’s van haar Chinareis aan het inplakken is. Die net terug is van een tripje Berlijn. Die haar groentekas weer helemaal schoongemaakt heeft, klaar voor de tomaten, voor de chrysantenstekken, voor alle zakjes zaad die op de keukentafel liggen. Ze is nog lang niet klaar met leven.

 

Maar het leven denkt daar anders over.
Alle praktische vragen zijn beantwoord. Alles oplosbare problemen opgelost.

 

Maar de belangrijkste vraag blijft onbeantwoord.


Reageren & delen

E-mail