KLANTREACTIE

"Anne-Marie beheerst de allerbelangrijkste basis van de tekst-schrijver: ze luistert, pikt signalen snel op, staat open voor opbouwende kritiek en adviezen en heeft een kritische instelling. Een vrouw met kwaliteit!"

FRANCINE VAN DEN BERG, text writing trainer

KLANTREACTIE

Het is net of ik mijzelf hoor praten. Precies de toon die bij mij past. Eerlijk, ik word hier warm van.

MIJN BUITENPLAATS MAKELAARDIJ

Beke Hendriksma

KLANTREACTIE

"Anne-Marie schreef
de teksten voor mijn website. Zij verstaat
de bijzondere kunst om de woorden te vinden voor  wat er al zo lang op het puntje van mijn tong lag."

OPVALLEND JEZELF

Diny van den Bout

KLANTREACTIE

"Anne-Marie durft kritisch door te vragen en vertaalt de antwoorden in treffende teksten."

DE WINTER
ORGANISATIEADVIES
FAIRBRAND

Klaas de Winter


 

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie leren kennen als een enthousiaste, kundige en creatieve commu-nicatieadviseur. Ze denkt mee en komt afspraken goed na,
wat ik een prettige eigenschap vind."

SYNTENS INNOVATIECENTRUM

Marcèle van Kerkvoorde

KLANTREACTIE

"Anne-Marie weet in heldere, gewone dagelijkse spreek-
taal in al onze commu-nicatie steeds uiteen te zetten wat de essentie van de boodschap is. Telkens weer een voorrecht en een genoegen om dat te ervaren."

MHIVN FOUNDATION

Peter de Vries, voorzitter

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie  leren kennen als een zeer veelzijdig schrijver, die droge beleidskost om kan zetten in lekker leesbare, interessante artikelen. Ook is ze, door haar oprechte interesse in mensen, zeer goed in staat om mooie human interest verhalen te schrijven. Daarnaast is ze zeer zorgvuldig, punctueel en betrouwbaar. En niet onbelangrijk: naast een professionele en kun-dige freelancer is ze ook een ontzettend sympathiek persoon!"

HANZEHOGESCHOOL GRONINGEN

Chris Wind

KLANTREACTIE

"Wij worden ontzettend blij van Anne-Marie, niet alleen omdat ze een plezierige samen-werkingspartner is, maar ook omdat zij de pen lekker scherp kan hanteren!"

DE ERKENDE TOEZICHTHOUDER,

Caroline Wijntjes

 • slide 6
 • slide 1
 • slide 3
 • slide 3
 • slide 4
 • slide 5
 • slide 7
 • slide 8
false
10
10
fade
8
1

HIER VIND JE MIJN WERK

OPDRACHTGEVERS

De Erkende Toezichthouder ondersteunt ambitieuze toezichthouders en commissarissen die willen bouwen aan nieuw toezicht en waarde willen toevoegen.

 

Nieuw Toezicht is op een eigentijdse manier een organisatie of onderneming adviseren, controleren en optimaal laten functioneren die toekomstbestendig is. En dat kan uitstekend in een wereld die razendsnel gaat. De organisatie biedt diverse vormen van dienstverlening, waaronder opleidingen op verschillende locaties in het land.

 

Ik schrijf inhoudelijke artikelen over het onderwerp voor een digitale nieuwsbrief die ca. twee keer per maand verschijnt. Voor LinkedIn en Twitter maak ik ook content op basis van die artikelen. Aan een nieuwe website wordt gewerkt. Ik ontwikkelde de structuur en ik redigeer en herschrijf teksten.  

.

 

De Erkende Toezichthouder

 • Artikelen met inhoud ARTIKEL

  Voor De Erkende Toezichthouder schreef ik meer dan 100 inhoudelijke artikelen over toezicht houden voor de online nieuwsbrief van deze organisatie.   Natuurlijk wist ik in het begin niet meteen genoeg van dit onderwerp om er goede artikelen...
  Lees verder | ga naar website
 • Nieuwsgierig maken SOCIAL MEDIA

  Als het artikel geschreven is, is het werk nog niet gedaan. Voor De Erkende Toezichthouder verwerkte ik de artikelen in een e-mailnieuwsbrief en zorgde ik voor berichten op LinkedIn en Twitter. De essentie uit de boodschap halen is daarbij essentieel....
  Lees verder