KLANTREACTIE

"Anne-Marie beheerst de allerbelangrijkste basis van de tekst-schrijver: ze luistert, pikt signalen snel op, staat open voor opbouwende kritiek en adviezen en heeft een kritische instelling. Een vrouw met kwaliteit!"

FRANCINE VAN DEN BERG, text writing trainer

KLANTREACTIE

Het is net of ik mijzelf hoor praten. Precies de toon die bij mij past. Eerlijk, ik word hier warm van.

MIJN BUITENPLAATS MAKELAARDIJ

Beke Hendriksma

KLANTREACTIE

"Anne-Marie schreef
de teksten voor mijn website. Zij verstaat
de bijzondere kunst om de woorden te vinden voor  wat er al zo lang op het puntje van mijn tong lag."

OPVALLEND JEZELF

Diny van den Bout

KLANTREACTIE

"Anne-Marie durft kritisch door te vragen en vertaalt de antwoorden in treffende teksten."

DE WINTER
ORGANISATIEADVIES
FAIRBRAND

Klaas de Winter


 

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie leren kennen als een enthousiaste, kundige en creatieve commu-nicatieadviseur. Ze denkt mee en komt afspraken goed na,
wat ik een prettige eigenschap vind."

SYNTENS INNOVATIECENTRUM

Marcèle van Kerkvoorde

KLANTREACTIE

"Anne-Marie weet in heldere, gewone dagelijkse spreek-
taal in al onze commu-nicatie steeds uiteen te zetten wat de essentie van de boodschap is. Telkens weer een voorrecht en een genoegen om dat te ervaren."

MHIVN FOUNDATION

Peter de Vries, voorzitter

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie  leren kennen als een zeer veelzijdig schrijver, die droge beleidskost om kan zetten in lekker leesbare, interessante artikelen. Ook is ze, door haar oprechte interesse in mensen, zeer goed in staat om mooie human interest verhalen te schrijven. Daarnaast is ze zeer zorgvuldig, punctueel en betrouwbaar. En niet onbelangrijk: naast een professionele en kun-dige freelancer is ze ook een ontzettend sympathiek persoon!"

HANZEHOGESCHOOL GRONINGEN

Chris Wind

KLANTREACTIE

"Wij worden ontzettend blij van Anne-Marie, niet alleen omdat ze een plezierige samen-werkingspartner is, maar ook omdat zij de pen lekker scherp kan hanteren!"

DE ERKENDE TOEZICHTHOUDER,

Caroline Wijntjes

  • slide 6
  • slide 1
  • slide 3
  • slide 3
  • slide 4
  • slide 5
  • slide 7
  • slide 8
false
10
10
fade
8
1

HIER VIND JE MIJN WERK

OP HET WEB

Online communicatie vraagt een manier van schrijven die heel precies is afgestemd op het zoek- en scangedrag van de websitebezoeker. Structuur is alles. Teksten zijn kort, informatief, maken nieuwsgierig of roepen op tot actie.

Grondig in groenadvies WEBSITE


Tenge Hoveniersbedrijf is altijd in ontwikkeling. Het bedrijf is zich bewust van de veranderende wensen van de klanten en speelt daar op in. Zo wisten we via de websitestatistieken dat bezoekers van de website vooral geïnteresseerd zijn in de foto’s van de aanleg of renovatie van tuinen.

 

Dat gegeven was het uitgangspunt voor een nieuwe website. Samen met Studio eLBee gingen we aan de slag. Er kwam een ontwerp op maat, waarbij foto’s een grote rol kregen. We vernieuwden de fotoalbums en breidden ze sterk uit.  

 

Er is beeldmateriaal van  tuinontwerpen en beplanting, maar ook van paden, terrassen, erfafscheiding, pergola’s, tuinhuisjes en veranda’s. De foto’s zijn allemaal gemaakt in tuinen die Tenge Hoveniersbedrijf heeft aangelegd of gerenoveerd of in onderhoud heeft.

 

AKA tekst & advies nam de websitestructuur, de teksten en de coördinatie voor haar rekening.

 

Handig zoeksysteem

Bijzonder is dat bezoekers van de website heel gemakkelijk kunnen zoeken in de fotoalbums. Ze kunnen selecties maken door icoontjes van tuinkenmerken of tuinwerkzaamheden aan te klikken.

 

Eigentijds jasje voor de nieuwsbrief

Ook de nieuwsbrief kreeg een make-over. Nieuwsbrief en website sluiten nu mooi op elkaar aan. Ook komen de foto’s beter tot hun recht. De vaste rubrieken zoals tuinprojecten en tuintips blijven.