KLANTREACTIE

"Anne-Marie beheerst de allerbelangrijkste basis van de tekst-schrijver: ze luistert, pikt signalen snel op, staat open voor opbouwende kritiek en adviezen en heeft een kritische instelling. Een vrouw met kwaliteit!"

FRANCINE VAN DEN BERG, text writing trainer

KLANTREACTIE

Het is net of ik mijzelf hoor praten. Precies de toon die bij mij past. Eerlijk, ik word hier warm van.

MIJN BUITENPLAATS MAKELAARDIJ

Beke Hendriksma

KLANTREACTIE

"Anne-Marie schreef
de teksten voor mijn website. Zij verstaat
de bijzondere kunst om de woorden te vinden voor  wat er al zo lang op het puntje van mijn tong lag."

OPVALLEND JEZELF

Diny van den Bout

KLANTREACTIE

"Anne-Marie durft kritisch door te vragen en vertaalt de antwoorden in treffende teksten."

DE WINTER
ORGANISATIEADVIES
FAIRBRAND

Klaas de Winter


 

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie leren kennen als een enthousiaste, kundige en creatieve commu-nicatieadviseur. Ze denkt mee en komt afspraken goed na,
wat ik een prettige eigenschap vind."

SYNTENS INNOVATIECENTRUM

Marcèle van Kerkvoorde

KLANTREACTIE

"Anne-Marie weet in heldere, gewone dagelijkse spreek-
taal in al onze commu-nicatie steeds uiteen te zetten wat de essentie van de boodschap is. Telkens weer een voorrecht en een genoegen om dat te ervaren."

MHIVN FOUNDATION

Peter de Vries, voorzitter

KLANTREACTIE

"Ik heb Anne-Marie  leren kennen als een zeer veelzijdig schrijver, die droge beleidskost om kan zetten in lekker leesbare, interessante artikelen. Ook is ze, door haar oprechte interesse in mensen, zeer goed in staat om mooie human interest verhalen te schrijven. Daarnaast is ze zeer zorgvuldig, punctueel en betrouwbaar. En niet onbelangrijk: naast een professionele en kun-dige freelancer is ze ook een ontzettend sympathiek persoon!"

HANZEHOGESCHOOL GRONINGEN

Chris Wind

KLANTREACTIE

"Wij worden ontzettend blij van Anne-Marie, niet alleen omdat ze een plezierige samen-werkingspartner is, maar ook omdat zij de pen lekker scherp kan hanteren!"

DE ERKENDE TOEZICHTHOUDER,

Caroline Wijntjes

 • slide 6
 • slide 1
 • slide 3
 • slide 3
 • slide 4
 • slide 5
 • slide 7
 • slide 8
false
10
10
fade
8
1

HIER VIND JE MIJN WERK

OPDRACHTGEVERS

MHIVN is een Nederlandse stichting met ANBI-keurmerk die kwetsbare groepen in Vietnam begeleidt naar zelfstandigheid. Met op maat gesneden projecten stimuleert de stichting beroepsontwikkeling en kennisvergroting met als doel dat de deelnemers een eigen inkomen kunnen verwerven. Op vrijwillige basis geef ik communicatieadvies en verzorg ik de teksten voor alle communicatiemiddelen. 

Mental Health Improvement Vietnam

 • Nam wordt blind ADVERTENTIE

  Voor onze deelname aan de NRC Charity Award, een wedstrijd op initiatief van NRC met als doel charitatief Nederland te ondersteunen bij het bereiken van hun doelgroep, maakten we gebruik van storytelling. Samen met Lieke Bakker van Studio eLBee ontwikkelde...
  Lees verder | bekijk PDF
 • NRC Charity Award ADVERTENTIE

  Met een mooie advertentie dong MHIVN mee naar de publieksprijs van de NRC Charity Awards: advertentieruimte in NRC/NRCnext. Via de nieuwsbrief en social media hebben we opgeroepen om op de advertentie te stemmen. De prijs wonnen we niet, maar het was een...
  Lees verder
 • Op weg naar zelfstandigheid FLYER

  Een eyecatcher om het werk van stichting MHIVN onder de aandacht te brengen op bijeenkomsten, markten, multiculturele festivals e.d. Ik heb een  pakkende tagline gemaakt en het werk van de stichting samengevat in drie...
  Lees verder | bekijk PDF
 • Betrokkenheid NIEUWSBRIEF

  Voor het informeren van donateurs en belangstellenden heeft MHIVN een nieuwsbrief ontwikkeld die past in de huisstijl en die de ontvangers een aantal maal per jaar op de hoogte houdt van de projecten en nieuwe ideeën.
  Lees verder | bekijk PDF